Chrome Pointer

Bild på bild

   Jag blev så sjukt inspirerad till att göra en grej idag. Har haft konceptet i huvudet i över ett år men nu är det dags! Ni får se mer snart... linearten blev mycket bättre än jag kunnat föreställa mig, trots att jag är helt och totalt värdelös då det kommer till att rita människor alls.
 
 
 
   Idag var det SSO's födelsedagsuppdatering! Yaay! Tänk att på måndag har jag spelat det här spelet i fyra år?! Eller, jag tar för givet att det är den femte oktober jag började spela - det går inte att kolla upp för min del såvitt jag vet, eftersom jag skapade mitt konto redan 2010 i hopp om att få bli "testryttare" för spelet. Tänk vad det har utvecklats sen dess! Jag är så glad över att jag fått chansen att se spelet från början och att jag har kunnat följa dess utveckling som spelare under de här åren.
 
   Nu kan man alltså fira lite i själva spelet! Jag tänker lätt dra nytta av 1500 xp för hästen i de dagliga födelsedagsloppen - vilken lycklig överraskning, jag hade fått för mig att det bara skulle bli 500xp så jag klagar absolut inte, haha! Glöm inte heller att prata med tjejen som ger ut födelsedagskläder för att få coola grejer + extra xp! Jag lär inte nå level 18 på det här men nära på... har bara några ynka centimeter kvar på min xp-mätare nu! Innan 2016 kommer Esme Silverforce komma upp i lvl 18, no doubt!
 
   Hur länge har ni hängt med i spelet nu? Är det här ert första födelsedagsfirande i SSO, eller har ni varit med förr?
JUMP

   Bild från PennyGirl-spelet
 
  Sorry för tystnad från min sida, men det skedde en olycka inom familjen igår så jag höll mig undan från det mesta. Jag är nog tillbaka och pratar litegrann om uppdateringen ikväll :)
 
   ...bara så ni vet, att ställa upp en extra datorskärm till min dator, så att jag har två, är typ det bästa som någonsin gjorts i mitt hem, haha... Nu kan jag dra foton fram och tillbaka och direkt lägga dem i korrekta mappar så att jag vet om de är använda förut! Om ni har en extra datorskärm hemma som ligger och skräpar och har platsen att använda den - GÖR DET! YOU WILL NOT REGRET IT! (Eller jo, möjligen den dagen man återgår till bara en skärm...)
Vinnarredigering

   Då jag nådde 13k följare på Instagram hade jag en edit-giveaway. Nellie Zebrafield från Polen vann!
 
 
   Hon kommer få en version utan text, men det kändes lämpligt att banka på lite extra text på Instagram för att förhindra bildstölder :) Otroligt svår bild eftersom jag hade svårt med skuggningen, så jag slopade att ta med hovar och ben som jag tänkt från början. Däremot älskar jag huvan, schabraket och pannbandet!
Behöver lite hjälp av er igen!

   Jag skulle ha skrivit det här för länge sen men aja x) Bättre sent än aldrig!
 
   Ni vet att jag kanske skulle ha en foderhäst under vintern? Plan A löste sig inte, så nu är vi inne på Plan B. Jag och en kollega är ute efter stallplats i Stockholmsområdet. Kravet är fullservice och HELST möjlighet till ridhus. Vet ni ett sådan stall? Kommentera gärna och berätta vad stallhyran ligger på :) Sist hade jag ju ett maxtak för boxkostnad, men jag låter det ligga lite öppet nu för att se vad ni känner till! (Helt hopplöst att leta stallplatser på nätet - det står ju aldrig vad boxen kostar x( )
Dag 4

   Medan de här videorna har varit en väldigt kul grej i mina ögon tycker jag det är tråkigt att se hur folk tigger i YouTube-kommentarerna. Ge det, de det där, ge det här, vi vill ha 400 SC i den sista koden - people, spelet fyller 4, det är väl ganska uppenbart att man sammanlagt får 400 SC? Nejmen tiggandet är så tråkigt :(
 
   Sista dagens video, som har en nice överraskning förutom en ny kod med 100 SC. Jag var ju där och det är jag som rullar ut varje kod i de fyra videorna (med superfab rosa naglar med stjärnformade rhinestones, muahaha), så jag har suttit som på nålar i väntan på att få höra vad alla tycker om det här ^^ Det värsta med att veta saker i förväg är att man inte kan diskutera dem med någon ;)
 
 
   Nya området är alltså Södra Skördebygden! Vilket är ascoolt. Vad är era tankar nu då ni vet det? Väldigt många trodde ju att det var Jorvik City eftersom de två bilderna SSO postat tidigare såg ganska "stadsaktiga" ut (bostadsområde med asfalterade vägar, kontorslandskap med G.E.D.-logga), andra var bergsäkra på att det var Norra länken trots att observatoriet hade "fel" placering på berget samt att linbanan saknades. Har varit väldigt spännande att läsa alla teorier!
 
   Nu vill jag bara att det här ska gå undan och att grejer ska hända snabbt - kan knappt vänta på att få sitta vid Jorvikipedia och fylla på med färsk information om ett nytt område, det är typ det bästa med hela Wiki-fixet ♥
Mississippi Jones skattjakt

   Skattjakten som hålls i av James är en uppdragsserie som många tycker är väldigt svår. Här har ni alla avsnitt av SSO Ride Through där vi gör saker som har med skattjakten att göra - här ser ni precis vad ni ska göra!
 
   Detta inlägg kommer från och med nu gå att nå via mitt inlägg med hjälp för SSO-spelare i menyn till vänster.
 
 
 
 
Produktivt!

   Jag har spelat in många avsnitt av SSO Ride Through senaste dagarna, och Penny har fått sig en ny häst. Han kommer dock hållas hemlig tills avsnittet där han köps kommer ut! Jag var faktiskt tveksam till hästen även då jag köpte den men jag ändrade mig då jag väl ägde den, rätt charmig faktiskt...
 
   Jag funderar på en ommöblering i min datorhörna. VI har en extra datorskärm som inte används hemma och jag hade gärna haft dubbla datorskärmar. Det skulle underlätta bildhanteringen här på bloggen något enormt!
   Det är mitt projekt för en stund fram över - ständande, undanplockning och frambaxande av en uråldrig, dåligt utformad och allmänt kass datorskärm. Men det blir nog värt det, sånt gör t ex Jorvikipedia-fix mycket mer värt det också då man t ex kan titta på YouTube samtidigt.
 
   På tal om Jorvikipedia är jag kluven inför en ny sida som måste skapas. Det kommer ju en ny funktion i vinter där man kan leda sin häst. Frågan är bara - vad ska man döpa sidan till på Wikin? "Leda hästen-funktionen"? "Grimskaft"? Tvek. På engelska heter funktionen "Lead ropes" men frågan är fortfarande om man leder hästen med grimskaft eller tyglar eller hur det nu går till. En grej att tänka på! (Det händer ju att vi skapar sidor till saker som inte finns i spelet än. Dock lägger vi till  en mall som visar att föremålet/funktionen/platsen/personen är bekräftad till spelet men inte har dykt upp själv än.)
 
   Nä, nu ska jag försöka bygga om på mitt skrivbord. Snickar-Esme på g!
 
   Ni får en bild från Springdale-spelet bara för att det är den enda spelrelaterade bilden jag har på den här hårddisken, heh...
Dag 3

   På tal om firandet med koder så kom jag nu på att jag faktiskt helt glömt bort att använda koderna själv. Skills. Kom ihåg att koderna bara gäller fram tills 30 september! (Sjukt fabulösa rosa naglar. Måste måla om. Älskar nail art ♥)
 
   Btw, många verkar inte riktigt ha kopplat att Star Stable fyller 4 år = 4 dagars YouTube-firande. Vilket förstås innebär att det blir ytterligare en video i morgon!
 
Miranda gästbloggar: This is halloween

Detta inlägg är skrivet av gästbloggaren Miranda Moonbell.
 
 
De flesta verkar ledsna över att sommaren sakta men säkert flyter iväg och tar med sig allt från solljus till grönt gräs. Jag å andra sidan älskar hösten, så jag har redan ladda upp med höstoutfits, halloweenplaner och varm choklad.
 
Orange är ju en typisk halloweenfärg, och den här pumpa-tröjan är ett av de snyggaste och mest stilrena högtidsplaggen i spelet enligt mig (tillsammans med skelettröjan). Även om den är kortärmad pusslade jag ihop en höstoutfit med den som min nya morganhäst Sarras fick vara med att visa upp.
 
 
 
Hjälm: Fiskebyn - Tröja: Halloweenfirande - Handskar: Vingården - Byxor: Silvergladebyn - Stövlar: Ferdinands marknad
Träns: Jorvik City's galleria - Sadel: Jorvik City's galleria - Schabrak: Jorvik City's galleria - Benlindor: Uppdrag
Så, såhär är läget:

 
   Jag bara väntar på folk som ska dyka upp med ett "vad var det jag sa". Vilket jag inte ser fram emot. Därför tänker jag snabbt reda ut några grejer för att slippa det, och jag ska dessutom skälla lite på en del av communityt.
 
   Jag har sedan några månader tillbaka arbetat med ett projekt för Star Stables räkning, som jag valt att inte prata om. Jag vill inte vara en sån där "öhö titta på mig jag är så himla bra" osv. Inte min grej.
   Jag har fått möjligheten att göra en serie med videor i en tutorial-stil - ni kan se videorna på Star Stables YouTube-kanal i serien "Star Stable Tutorial". Det projektet har lett till roliga erfarenheter och sena kvällar, då det känts väldigt bekvämt och trevligt att skriva manus till videorna på kvällstid på SSO-kontoret. Jag föredrar också att klippa videorna där, för det är en trevlig miljö med sköna människor och jag trivs väldigt bra där.
   Så ser det ut. Och notera att det är skillnad på JOBB och PROJEKT.
 
   Nu till utskällningen. Jag har många gånger sagt att jag inte vill prata om vad jag jobbar med. Redan då jag började söka jobb i augusti förra året sa jag att då jag skaffar jobb kommer jag avveckla bloggen och skriva mindre och mindre. Jag fick jobb i februari och uppfyllde då precis det - jag avvecklade bloggen jämfört med hur den sett ut förut. Jag bad också er att inte diskutera om vad jag jobbar med - jag säger alldeles för mycket om mig själv på nätet. Det är inte bra. Därför visste jag redan från början att då jag fick ett riktigt jobb skulle jag se till att inte prata om det. Det finns så mycket skumma människor på nätet - jag vet att stackars Emlan har fått många telefonsamtal till sin privata telefon från folk på nätet, så om jag skulle berätta var jag finns varje dag skulle sånt lätt kunna hända mig, vilket jag absolut inte vill riskera.
   Många har inte kunnat acceptera det. Inte nog med att folk pratar bakom ryggen på mig och sedan fnissandes kommer fram och säger "jobbar du där eller där" eller ännu värre, börjar fråga andra - jag VET att många, nästan anklagande, har frågat Game Masters om jag jobbar på Star Stable. Och jag är så arg över att ni beter er på det sättet! Vad ger er rätten att gå till en annan människa och fråga om mina privata grejer om jag säger att jag inte vill berätta det?! Jag har ingen skyldighet att berätta om hela mitt privatliv för hela världen. Bara för att jag säger att jag trivs med mitt jobb betyder inte det att jag måste finnas på just ett ställe.
  Nu vet ni om mitt projekt - ni behöver inte hålla på och fråga om mitt jobb också. De som jobbar på Star Stable vet om att jag inte vill prata om mitt jobb öppet för alla spelare och de respekterar det. Jag är dock hemskt glad för att jag har fått ta hand om Star Stables Tutorials och de är otroligt roliga att göra.
 
 
   Så, nu är det tråkiga avklarat och nu kan man prata lite mer om det roliga. Förra veckan fick jag frågan om jag ville hjälpa till med SSO's Birthday videos och det lät som en kul grej så jag dök upp och var med på inspelningen. Stackars Archie (som alltid översätter och spelar in mina tutorial-manus) höll på att drivas till vansinne av nummer 4-ballongen som alltid åkte runt precis då den inte skulle det...
   Den där väggen är btw fantastiskt vacker. I vanliga fall står en soffa framför den och en matta av mjukt fuskgräs ligger under väggen.
 
 
 
   Ehm ja man får la hoppas att han inte kallade mig "legend" bara för att jag råkade sitta bredvid honom då han spelade in sin voice over... Men Archie är rätt grym själv, bara så ni vet.
Star Stable's födelsedagsfirande, del 1

 
   Asså jag orkar inte vad jag har skrattat åt figuren som ploppar in för att poppa ballongen... xP
Sådärja

   Jag har en edit jag borde böja med, men jag måste förstås dra några rader om dagens SSO-nyheter. Coming up:
 
 • Två nya hästraser. Om man tittar på teasern som släpptes idag  är det uppenbarligen en stor och tung häst. På YouTube vacklar spekulationerna mellan Shirehäst och Clydesdale. (Jag VET att folk rotar i filerna. Ni behöver inte berätta för mig vad som finns i filerna. Om det inte är officiellt bekräftat i skrift av SSO är det ingenting jag vill kommentera alls.)
 • Nytt område är bekräftat till hösten. Två bilder visades. Mer kommer avslöjas under spelets fyraårsfirande, som påbörjas i morgon. De två bilderna som visades upp ser ut att vara ett villaområde i skuggan av ett observatorium (vilket leder till att många nu tror att Norra Länken öppnas) samt ett kontor, som kan tillhöra GED. Detta har lett till att andra tror på Jorvik City.
 • Återigen säger SSO att en funktion som går ut på att leda sin häst kommer till spelet.
 • Spelets födelsedag kommer firas dels via YouTube-videor med start i morgon.
 • Till Halloween kommer ett helt nytt uppdrag för högtiden
 • Till Halloween och jul kommer helt nya gåvor att samla
 • Ytterligare en grej som är väldigt önskat av många spelare kommer senare, men vad det är, det vet vi inte än! Spekulationer?
   Jag måste verkligen ta tag i lite grejer (höhö redigeringen som är vinsten i min 13k-giveaway på Instagram), men vad tycker ni om all den här nya informationen? Är ni taggade? Det bara kliar i fingrarna på mig, så mycket saker som bara väntar på närmare granskning...
WOOOOOOHOOOOOOO

   Skriver mer då jag inte smygbloggar på jobbet för det är inget att rekommendera, haha x)
 
Måste få lite ordning på det här nu

   Jag behöver sortera bloggbilder, ordna den konstiga mailen som bara inte vill fungera och få lite struktur på det här igen. Miranda Moonbell har skickat in ett nytt inlägg så hon ska få gästblogga snart igen. Vet inte riktigt varför vi slutade med hennes gästbloggningar, tror att jag glömde det här med att jag skulle vara bloggledig på torsdagar..? Så blir det ibland ^^'
 
   Idag är det uppdatering, förstås. Många pratar om en ny hästras, men det finns ingen logik med att den skulle komma idag. Det har inte hänt på typ ett år att en helt ny hästras har kommit till spelet utan en trailer, eller åtminstone en teaserbild, som släppts åtminstone några dagar innan. Däremot finns väl chansen för ny häst, eftersom det var typ fyra veckor sedan sist? Tror jag? Jag har noll koll numera, oops...
 
   Jag ska släpa mig iväg till jobbet nu. Har varit väldigt mycket tröttare än vanligt den senaste veckan så jag har tagit mig ett par väldigt välbehövda sovmornar. Vet inte om det beror på höstvädret? Kallt och regnigt. Hugaligen.
 
 
Min mail spunkar

   Jag har länge skött min SSO-mail från mobilen, men sedan jag bytte telefon så kommer jag inte åt mailen längre. Jag ser att jag har fått mail men jag kan inte öppna dem. Det tog ett tag innan jag insåg problemet och jag har liksom inte pallat bry mig riktigt, för jag har haft annat att göra. Har rotat runt i vartenda inställning som finns i hela telefonen känns det som, men just det mailkontot vill inte vara med.
 
   Så sorry ni som har skickat mail till mig, jag har lite trassel på vägen. Jag är inne på att byta till Gmail, som jag har upptäckt ganska nyligen (mycket tack vare jobbet) och som jag tycker har en väldigt bra layout.
 
   Jag ignorerar er inte om ni nu tror det, jag har bara problem att svara och eftersom jag har min privata mail på ett Hotmail-konto och sköter mycket därifrån tycker jag det blir för omständigt att logga in och ut på datorn hela tiden, haha...
 
 
Woho!

   Nu skare bli till tävling. Vaddå rå? Jo, idag översteg jag 13 000 följare på Instagram! Oops. Asså det hade man ju inte riktigt väntat med då man satt i skolbänken för ett par år sedan och höll på att krypa ur skinnet av understimulans och tänkte "äh, här händer det inget spännande, vad händer på the SSO side of Instagram?" - verkligen inte. Sjukt kul att man har lyckats med något här, haha ^^'
 
   Nejmen, tävling blir det. En dude/dudette vinner en edit. Ska bara palla fixa till något i Photoshop... Jag har en helt färdig plan och vet precis vad jag vill göra :D
 
   Och jag är lite kortdragen, jag råkade bli kvar väldigt länge på jobbet idag och var lite lagom övertrött hela eftermiddagen. Mitt mål är att börja redigera mer, så jag inte behöver skriva så mycket. Jag har liksom inte riktigt orken längre, eftersom jag ofta är hemma så väldigt sent.
 
   Vet ni? Väldigt snart får ni höra om ett projekt som jag nämnt väldigt diffust, men som jag aldrig har gått in på mer ingående. Det är ett projekt som är väldigt roligt och som bidrar till att jag är hemma sent på kvällarna. Jag tror att jag kan säga mer om det redan den här veckan, så håll koll!
*Knock knock knock* Penny?

 
 
Fort Pintas renovering

   Jag har aldrig gillat Fort Pinta särskilt mycket och det har typ varit spring-dit-fort-och-spring-därifrån-lika-fort. Men nu - åååååh vad jag gillar stället. Varför är Fortet så mycket bättre efter renoveringen?
 
 • Det känns levande. Det känns varmt. De kalla väggarna känns nu mycket varmare och det tycks ha lagts ner mycket kärlek på fortet.
 • Hur fasen kunde man försvara ett fort utan portar och murar? Fortet är nu försvarbart! Tjocka murar, gott om kanoner, god sikt över fienden med många torn och även god räckvidd med den utökade möjligheten att klättra på murarna. Det känns inte längre som att man kan trilla i plurret hur som helst - nu är fortet en trygg plats.
 • Blommorna och träden gör extremt mycket. Jag älskar de inhägnade parkområdena. Fortet ser inte bara mer välkomnande ut med de nya växtligheterna, det ser vårdat ut. Man kan nästan tänka sig att säkerhetsvakten får sig en knäpp och springer runt med häcksax tidigt på mornarna med valpen Rambo rännandes runt hans fötter för att ömt trimma de finaste buskarna för att hålla området perfekt.
 • Blommorna i sig är otroligt vackra, likaså träden. Älskar att blommorna är helt nya!
 • Den lilla hagen bredvid stallet känns välkomnande.
 • Transporten är flyttad och det känns bättre att den står där den står nu. Det kändes nästan lite tight, där den stod sist.
 • Den nya trätrappan till stranden är sjukt cool. Lite lätt att fastna i, men jättehäftig. Kan kanske tycka att den ser lite tom ut - hade varit häftigt med en klängväxt eller något på den!
   Ja, ni märker ju, jag har mycket positivt att säga. Men så är det väl, särskilt med tanke på att jag aldrig har tyckt om FP ;) Sen är James nya animationer sjukt snygga också, jag älskar att han fick helt egna animationer för att visa vilken girig liten ski- ehum, grabb, han är.
 
   Då jag först spelade igenom den nya uppdragsserien med gatumagikern Isebell Figg var jag lite skeptisk. Var hon så överdrivet snäll för att hon var skum? Men nej, hon är bara snäll och gullig och älskar att kalla folk för "raring" och "hjärtat". Nu kan inte ens de som gnällde över Tim Hoopers "drogande" drycker (<- haha ni vet vad jag tyckte om den teorin) i somras klaga ;)
   Det var lite random med hennes apa Diggory (jag fick lite HP-känsla över det här - bara jag? Diggory (Cedric) och Figg (Arabella)?) som stal grejer i fortet, men det var en kul tvist! Och jag gillade "loppet" där man fick jaga honom, det är kul då man får lite action i det hela.
 
   ...jag tänker lite på Banarne, med den där näsan. Snälla, säg att jag inte är så gammal så att jag är den enda här som minns Banarne.
 
   I övrigt var det en ganska normal uppdragsserie, men jag tyckte den passade bra till det här och jag hoppas att vi ser mer av Isebell Figg i framtiden! Spännande att hon inte riktigt tror på magi, men vill jobba med Ydris... hon kanske inser att saker och ting på Jorvik ibland ÄR lite övernaturliga?
 
 
   En annan sak jag snabbt vill nämna är de här gula texterna som använts mycket på sistone. JA! JA! PRECIS så här kan de användas, det är som flera små uppdrag i ett helt plöstligt. Särskilt då det är meddelanden skrivna just för en specifik karaktär! Älskar det här.
 
   De här blå blommorna... ♥
 
 
 
 
   Jag är så glad över nya FP, verkligen. Har dock märkt att fönstrena inte lyser på natten, vet inte om det är meningen? Överallt annars lyser det i fönster under nattetid.
 
   Förutom det har grafiken fått sig ett SJUKT stort lyft om man har på högsta möjliga grafiknivå (många sadlar som sett lite skumma ut är nu helt knivskarpa och otroligt fina och även en massa hästar ser man väldigt stort skillnad på - kolla bara fjordingarna, man ser i princip varje hårstrå på dem!), och ett nytt "salustall" har kommit till Paddockön, bredvid Onkel Bob och lilla Lisa. Kanske det hamnar hästar där nästa gång det kommer ett lass till spelet?
Girigheten skrämmer slag på mig

   Jag tror inte att någon har missat det. De tre Star Coins-koderna som kom ut igår. Eller kom ut - tre koder på en gång? Varför reagerade ingen på att det var skumt? Tre koder - varför inte en kod? Men nej, så fort som det är pengar involverade finns det ingen logik överhuvudtaget. Jag skäms, seriöst. Glad över att jag inte var hemma igår så att jag slapp se kaoset själv.
 
    Jag var då förstås inte i spelet igår, men jag har fått större delen av gårdagens globala chatt på Marshmallow Cloud i sms (delvis pga det att någon försökte sno min identitet) och anser mig därför ha väldigt god koll över vad som faktiskt hände.
 
   Det här säger spelarna: En Game Master (Eleanor) berättade Star Coins-koder i chatten och sa sedan till folk att inte sprida dem för nästa vecka skulle de dubbleras i värde.
 
   Jag blir helt matt. Seriöst? Låter det som en historia som man är villig att tro på? Känns det som något som verkligen skulle hända?
   Utefter det jag har sett gick det till såhär:
 
   Det här har jag bildbevis på: En spelare nämner en Star Coins-kod (en av de som dök upp igår) och frågar om den gäller. GM säger nej. En (annan?) spelare säger "jo den funkar, jag har nyss skrivit in den och den här och den här också". GM frågar hur spelaren fick tag i koderna. Får inget svar. GM säger "sprid inte koderna, de ska inte vara ute nu - vänta lite, vi kommer göra en rolig grej väldigt snart!". Vissa spelare tolkar det som "oh shit, koderna kommer dubbleras i värde nästa vecka" - och skriver ut det på sociala medier. GM fortsätter be spelare att inte sprida koderna, men de sprids redan på Instagram och Facebook så det fanns inte mycket att göra där.
 
   Om vi jämför version ett och två av historien känns det ju aningen mer logiskt att version två stämmer. (Jag vet att version två stämmer.) Jag menar, tror ni verkligen själva på version ett? Jag har sett Eleanor några gånger i chatten själv och hon har aldrig sagt ett pip om någonting som inte redan är något som alla spelare känner till.
 
   Hallå, folket. Varför blir alla så förbannat giriga så fort som orden "Star Coins" dyker upp? Varför kan ni inte chilla lite? Varför kollar ni inte upp var sakerna kommer ifrån? Kolla spelets nyheter, kolla er mail? Sluta lita blint på alla ni möter på internet. Seriöst. KÄLLKRITIK! KÄLLKRITIK! Fråga era lärare vad det är för något.
   Och, nästan viktigast av allt - sprid inte rykten! Om ni inte vet vad ni snackar om är det bättre att inte säga något alls. Det är folk som inte vet vad de snackar om som nu går runt på sociala medier och säger att en Game Master bara ville ge Star Coins till några få spelare och får skylla sig själv för att alla fick koderna. Att folk ens tror på det?! Det finns ju ingen logik i det där alls.
 
   Kommer ni ihåg då jag sa "det är inte spelet som har förändrats, det är spelarnas attityd"? Det är precis det här jag menar. Folk blir ju helt tokiga över ingenting. ÅÅÅÅÅH, jag skäms över att vara en del av det här communityt. Min uppfattning av det här är att det skulle hända en kul grej framöver som nu är typ sabbad pga den här galna hysterin.
 
 
 
   Jag drar på mig skämsmössan och låtsas tillhöra alla Potterheads på heltid under typ ett halvt dygn. Då jag återkommer kanske jag äntligen kan få ordning på Fort Pinta.
Jag är otroligt arg.

   Igår kväll var jag på middag för att fira en släkting som fyllt år, vilket var varför jag inte skrev något här. Men. Jag fick ett meddelande på Instagram. Det var då en spelare på server 2 som högljutt berättade för alla att hon visst var Esmeralda Silverforce på ett annat konto. Jag skulle kunna skriva ut hennes namn här, men så lågt tänker jag inte sjunka. Men jag säger såhär:
 
   Kära riksarsle. Jag är otroligt skitförbannad på dig och förstår inte ens hur du VÅGAR be folk kalla dig vid MITT IRL-namn. Det är så otroligt jävla lågt så jag vet inte ens vart jag ska ta vägen och du förstörde hela min kväll. Tack så väldigt mycket.
 
   Så ni alla vet finns det bara två konton som jag överhuvudtaget använder där jag någonsin skriver i chatten. Jag har flera extrakonton numera, men jag använder ALDRIG chatten på dem. Dessutom trivs jag väldigt illa på Marsmallow Clouds och lär aldrig sätta min fot där.
 
   På Air Star heter jag Esmeralda Silverforce och INGET annat.
   På Fluffy Unicorn heter jag Penelope Kinglee och INGET annat.
   Jag lär aldrig vilja sätta min fot igen på Marsmallow Clouds. Har försökt vara där men tycker inte alls om stämningen.
 
   Säg gärna till mig då ni hittar såna här vidriga personer som försöker stjäla min identitet.
Ni vet ju att planen alltid spricker

   Jag hade tänkt åka tidigt från jobbet idag, men olika saker kom ivägen, jag hamnade ute på stan i några vändor och helt plötsligt hände en annan intressant grej som ni kommer få veta mer om om typ en vecka (för jag kommer bli så illa tvungen att nämna det, höh). Jag hade iaf väldigt kul åt det kan jag säga! Därför blev det plötsligt otroligt mycket senare än jag planerat, skorna är fulla av glitter (fråga inte) - och självklart så hann jag inte fota Fort Pinta, haha. Men i morgon åker jag till jobbet lite senare, så jag tänkte passa på direkt på morgonen! (Då jag har sovit lite, haha, har varit otroligt trött hela veckan)
 
   Det är ju kvalvecka i Idol, så jag sitter framför sändningen och käkar middag. Jag har aldrig riktigt följt Idol - det blev förra året, då jag bodde på hästgård under typ hela hösten och den familjen följde tävlingen, som jag faktiskt blev intresserad.
   Aja, tillbaka igen i morgon :)
Artikel om SSO i VentureBeat

   Intressanta grejer - som att spelet har laddats ner över 6 miljoner gånger och att det finns ca 150 000 SSO-videor på YouTube.
 
   Artikeln har titeln "Star Stable succeeds with online horse game by ignoring good advice". Läs artikeln på engelska HÄR.
Uhm, jag lever typ

   Jag var borta hela dagen igår och idag var jag lite väl trött efter de strapatserna. Kom hem rätt sent nu också så utforskandet av nya Fort Pinta blev inte så spektakulärt här hemma framför datorn, haha.
 
   Uppdragen skriver jag om i morgon, och ni får också bilder då eftersom det är för mörkt för det nu. Men, vi kan väl sammanfatta det hela som att jag älskar och avgudar fortet. Jag som aldrig gillat Fort Pinta, haha! Och James har fått fullkomligt geniala animationer, älskar hur han får en sån där Mr Burns-liknande "Eeeeexcellent" med hopsatta fingertoppar medan han ser sig om i jakt på nya saker att tjäna pengar på. Synd bara att Säkerhetsvakten inte fick några animationer, det hade varit sjukt coolt! Jag skriver förstås mer då jag kan ordna lite fina bilder också :)
 
   På SSO's Facebook finns det en post som säger att det ska bli en YouTube-inspelning i fortet på fredag, på Marsmallow Clouds. Jag har förstås Esme på Air Star och Penny på Fluffy Unicorn, och eftersom jag inte vill byta server så får jag se allt i efterhand. Sjukt kul dock! Ska ni vara där?
 
   Ska verkligen försöka skriva om allt det nya i morgon - har en lite späckad helg med två nära familjemedlemmar som fyller år så jag kommer nog inte vara hemma så mycket, hehe ^^'
 
   Det här är nog den enda bilden ever jag lägger ut utan logga, och det är bara för att jag är för lat trött för att fixa något annat just nu. Har faktiskt den här bilden som skrivbordsunderlägg på min bärbara jobbdator, hehe, kunde inte låta bli att göra en egen fin bakgrund! (Och det är ju ändå ingen som tittar på den så jag kan ha precis vilken bild jag vill haha)
En ny launcher är på väg

   En ny launcher är på väg till spelet! Den verkar komma ihåg användaruppgifter (YEEEES), och den kan byta språk både innan och efter inloggning (TAAAAAACK) + att man kan läsa nyheterna direkt i launchern, den verkar länka till alla sociala medier - det är som en launcher borde vara, helt enkelt! På tiden, tycker jag. Ser fram emot då den lanseras!
 
 
   Idag ska jag ut och åka med mitt jobb, så jag är borta hela dagen (kommer hem i natt) - MEN I MORGON KOMMER NYA FORT PINTA, TAGGAAAAAAAAAA
Något som alla väntat på men som jag inte fattar

   Igår postades en nyhetspost på SSO's engelska nyhetssida, som åkte ner igen väldigt fort. Det var alltså inte meningen att vi skulle se den. Dock så hann väldigt många göra det - eller, några hann se det, ta en screenshot och sedan har det spridit sig som pesten på sociala medier. Ni vet att jag hatar-hatar-hatar spoilers - om det var något SSO ville att spelare skulle se, sure thing, men annars tycker jag det känns så sjukt fel.
 
   Jag vet inte hur många av er som känner till Star Stable Archie. Star Stable Archie är GRYM. Han svarar på kommentarer på globala SSO-sidan på Facebook (alltså den engelskspråkiga), hatar oliver (ehm ja, de där posterna blir lite roliga ibland), älskar smileyn ":v" och hörs i de flesta officiella SSO-videos. Igår postade Archie följande på SSO's Facebooksida - ni får en översatt version, som lades upp idag, lite längre ner.
 
 
 
 
   På bilden på den svenska posten ser ni Therése, som var med på Falsterbo i somras. Självklart med ett grimskaft i handen, eftersom det är delvis det posten handlar om (sen är det ju en häst i andra änden av snöret, och det är ju också bra).
 
   Grimskaft är det som ALLA har tjatat om. Eller ja, på svenska säger vi "leda hästen", men på engelska ber alla om "lead ropes". Jag är en sån där tråkig gammal tant som inte riktigt ser glädjen i det. I de spel jag har spelat där man KAN leda hästen går det långsamt, det är inte snyggt, man fastnar typ överallt - jag har aldrig riktigt sett någon glädje i den funktionen. Okej i Arvet från Rosemond Hill, men i det spelet hade man en RIKTIG relation till sin häst. Galet fult spel, men det är nog ett av de bästa någonsin inom sin genre.
   Nejmen seriöst - nu då det kommer något som så många har tjatat om i så många år hoppas jag verkligen inte att det slutar med att folk provar funktionen under den första timmen och sen bara struntar i den. Det brukar nämligen bli så. Jag hoppas verkligen att det blir något folk kan uppskatta. Jag vill absolut inte döma ut det i förskott, för jag vet ju ingenting om det hela - det kanske blir den bästa funktionen ever. Det kan ju inte jag veta än, eller hur? Men jag förstår inte varför alla är så galna över det, haha.
 
   Men then again, man vet ju att det finns väldigt mycket otacksamhet inom det här communityt. Vilket är trist. De med dålig attityd sabbar gärna för de som är genuint förväntansfulla/glada/intresserade.
Hur jag gjorde gårdagens redigering

 
 
   Btw, jag är medveten om att hela communityt snackar om några spoilers på SSO's hemsida igår. Men, eftersom nyheterna togs ner igen mycket snabbt så tänker jag inte skriva något alls om saken förrän det är officiellt publicerat. Jag HATAR spoilers och crap runt i communityt då det inte är 100% officiellt.
Nya mobilbakgrunder finns ute!

   Klicka på knappen "Gratis grafik" i menyn till vänster och klicka er där vidare för att hitta gratis mobilbakgrunder. Alla är utpassade till iPhone 5, eftersom det är den överlägset populäraste modellen bland mina bloggläsare/Instaföljare. Denna bild står idag i fokus i tre olika miljöer - sommar, höst och vinter! Kika in på grafikinlägget för att se bakgrunderna.
 
   En uppspeedad video då jag visar hur skapandet av denna pålle gick till kommer senare idag eller tidigt i morgon :)
 
 
Kasst

   Dagen började bra, men jag blev mer och mer irriterad allt eftersom dagen fortgick. Började väl med att jag spelade in ett avsnitt av SSO Ride Through där det inte fanns en enda grej som fungerade som jag tänkt mig, och sen gick det lite utför från där. Jag har nyss skrivit världens rage-inlägg angående en grej (icke SSO-relaterat), men raderade det hela för det var bara så bittert.
 
   Självklart har jag inte gjort redigeringen jag tänkt mig heller... :( Fastnade framför både EM i fälttävlan och SSO. Får se om jag får ordning på något i morgon. Så himla tråkigt, skulle så gärna vilja redigera hur mycket som helst men det finns en massa i skallen som stoppar upp det hela.
 
   Nya tag i morgon - planen är att redigeringen jag gör härnäst ska utgöra "basen" för de nya mobilbakgrunderna jag pratade om i veckan.
 
 
WOHO

  Haha jag är tagg idag! Dels ska jag försöka få massa videogrejer gjorda, dels är det terrängritten i EM i fälttävlan så jag kommer ha tvn på hela dagn för att se så mycket som möjligt. Jag sitter alltid med hjärtat i halsgropen då jag tittar på terrängmomentet, för man vet ju att det räcker med minsta lilla felbedömning för att en katastrof ska ta plats - men det är ändå ett fartfyllt och häftigt moment att se.
 
   Lite av en milstolpe uppnåddes igår - en av mina bilder på Insta samlade ihop hela 1000 gillningar! Riktigt kul. Jag tänkte att det ska firas lite då jag når 13k följare (bara 400 kvar) med att jag lottar ut en ny redigering. Har tänkt mig en liten kul grej för den, så jag ska nog utlysa tävlingen rätt snart ändå tror jag.
 
   I princip alltid är det så att de edits man tycker bäst om själv uppmärksammas väldigt lite av "publiken", medan istället de bilder man själv tycker mindre bra om höjs till skyarna. Är glad att milstolpen ändå blev en bild som ligger varmt om hjärtat!
 
Det rullar på!

   Början på den här veckan var inge vidare men nu börjar allt kännas ok igen. Skönt.
 
   Jag ska försöka spela in en edit-video idag. Beror på vad som händer i krokarna här hos mig, men det vore kul att få upp en sådan. Så länge kan jag roa er med det senaste avsnittet av SSO Ride Through, som jag laddade upp i natt.
 
TAGGA JÄRNEEEEET

   I morse postades en ny video på SSO's YouTube-kanal - en video i en brandad serie som absolut lär bli min stora favorit. Vilken då? Star Stable Teasers. Det finns två videon i serien än så länge, vilket är trailern på nya Morganhästarna - och den här videon.
 
 
   Jag har nog sett den här videon minst tio gånger idag - det här området är SÅ FINT! Fort Pinta ser ut som ett RIKTIGT fort! Jag har i princip bara sett positiva reaktioner på sociala medier, det känns liksom ännu mer som en lyckobubbla då hela communityt är eld och lågor. Där kommer det in lite vad jag nämnde häromveckan - det blir vad vi själva gör det till, och det hela blir så mycket roligare om alla strävar efter att se saker från den ljusa sidan.
 
   Det finns många saker som jag tänker nämna här:
   1) Fortet har portar, vilket makes so much more sense. Då kan man liksom stänga till och hålla ute fiender.
   2) Nya träd och nya parkområden - det ger en mycket varmare känsla och fortet känns mer öppet.
   3) HELT nya blommor här och var. Och de ser sjukt fina ut.
   4) En ny trappa leder från fortet ner till stranden - convenient, och dessutom ser det riktigt coolt ut.
   5) Precis vid då sekund nummer 5 börjar på videon åker kameran under en häst. Tinker med vita ben?
   6) Där den hästen står är det gräsmatta samt ett staket som inte finns där idag. Hage?
   7) Transporten har flyttat sig.
   8) Om ni tittar noga på James ser det ut som att han har fått en ny animation - kanske han gnider samman händerna?
   9) Ny "utkiksplats" bakom James.
   10) Borgen ser ut att ha gjort om lite - trätrappan syns inte, däremot finns det en ramp på andra sidan; dessutom går det att gå upp i ett nytt torn.
 
   OCH DET KOMMER NÄSTA VECKAAAAA! Jag har i ärlighetens namn aldrig varit sådär dödsförtjust i Fort Pinta, men jösses vad det där ser snyggt ut... många tycker att den nya grafiken ser plastig ut, och medan jag kan hålla med om det ibland tycker jag den är galet cool.
 
   Jag kan knappt vänta på att det ska bli onsdag - vad tycker ni om det här?
Utvärdering av FÖRRA veckans uppdatering

   Sen till tusen, men jag har ju varit lite nere eftersom jag mått dåligt. Idag är jag dock på topp - har spenderat några timmar i ett stall och det behövdes verkligen. Jag höll på att bli adopterad av två hästar, haha, de blev lite väl kärlekskranka efter att jag kliat lite på dem och de följde efter mig ett bra tag medan jag vandrade runt i deras hage, hehe...
 
   Men NU, uppdateringen! (Och för er som inte spelat uppdragen än - SPOILER ALERT!) Jo, FÖRRA veckan kom ett nytt uppdrag med yngsta dottern på Sunfieldgården, alltså lilla Freja. Freja älskar djur och är väldigt van vid dem eftersom hon bor på en gård med typ alla djur på denna jord förutom elefanter (smärre överdrift), och nu gällde det att hjälpa henne med hennes läxor så att hon skulle få spela sitt nya favoritspel - Star Horses. Hm, undrar vad det kan vara baserat på...?
 
   Moralen med den här historien var det absolut inget fel på. Jag tycker däremot den var riktigt bra! Freja måste göra läxorna INNAN hon får spela spel, och hon behöver också lära sig att man ska vara försiktig med vilda djur, särskilt dem som kanske kan tänkas vara farliga. Freja hittar spår efter orm innan hon hittar själva ormen (det gillade jag också), Freja forskar om ormen, Freja fångar ormen efter att noggrant ha byggt en ormfälla - en duktig liten tjej som dessutom inser att det var hennes eget fel att hon blev ormbiten, eftersom hon råkade skrämma ormen.
 
 
 
 
   Men Freja gav sig liksom inte med det, utan hon skulle ju veta mer om ormen. Bort till Glömda hedarna (efter ett litet pop quiz - gäller att man hänger med här!) och fota ormar, innan Freja utmanade till en tävling. Och sånt tackar man inte nej till! Jag älskar de där engångstävlingarna, för det är rätt kul att rida lite vägar man inte är lika van vid som med loppen man ridit femtioåtta miljarder gånger - plus att det är riktigt kul med alla grejer som finns utplacerade längsmed vägen bara för de här loppens skull!
 
 
   Freja kom ju dock inte hem, utan det blev till att vända tillbaka och leta efter henne - och där låg hon ju, sjuk och utmattad efter ormbettet. Bara att plocka hem henne till sin mamma! Kanske var ridturen lite i längsta laget - jag ringde faktiskt hem, för det kändes lite för långt att i princip skritta hela vägen tillbaka.
 
 
 
 
   Det hela avslutades med att man fick snacka med hela Jorviks läkare, aka. veterinären, som höll i ytterligare ett pop quiz. Åhåhå vad jag gillar sånt - det blir lite mer interaktivt!
 
 
   Jag gillade verkligen uppdragskedjan. Bra moral, bra uppbyggnad, rätt lagom långt. Kanske att det här med att hämta hem Freja var över en lite väl lång sträcka, om något. Men jag gillar då man får de här små quizzen då man behöver vara lite vaken, och jag gillar alla snygga små cut scenes med lite oväntade saker som händer. En scen på bara några sekunder kan få ett uppdrag att lyfta rätt mycket!
   Belöningen för uppdragskedjan var dock inget i min smak. Dessutom börjar min garderob bli rätt full - paniiiiik! Vill absolut inte behöva börja sälja saker, men det kommer så mycket snygga grejer in i spelet nu...
 
   Nejmen, slutsatsen - vad tyckte ni om denna uppdragsserie?
Pandorias sol

 
Det är liksom inte meningen att vara frånvarande...

   ...men jag mår inte sådär jättebra. Vet inte riktigt vad felet är. Det hela funkar rätt bra på jobbet, för där är jag hela tiden så koncentrerad på alla intressanta saker som händer, men så fort som kvällen närmar sig och lugnet faller så fallerar måendet. Grymt jobbigt.
 
   Jag HAR fotat en massa från uppdraget som kom förra veckan och tänkte skriva om det redan i lördags, men har inte kommit till skott än. Ska ordna det vilket år som helst, bara jag faktiskt har orken att sitta framför datorn en stund på kvällstid.
 
 
 
BomBomBomBooooooooom

   Tjo. Jag är fortfarande typ sjuk, och jag har en jobbgrej jag måste ta itu med typ nu men helst igår. Något kul på den här fronten? Då jag har tid ska jag göra fler mobilbakgrunder som ni får använda, med en helt ny redigering. Jag har gjort en liten undersökning på Instagram för att se vilka mobilmodeller som är som vanligast bland er (känns som att det är iPhone 5), men jag ska se om jag hittar ett mått som funkar bra för de allra flesta telefoner.
 
   Ni kan väl roa er med att berätta vilka mobilmodeller ni har - stämmer det att iPhone 5 är vanligast bland mina Instaföljare/bloggläsare? 
 
   (FYI, det är det inte, men jag behövde en bild)
Så, nu är allt utrett

   Varför köpte jag inte min extra hårddisk tidigare? Nu har jag äntligen fått ordning på alla videofiler på vift, och nu behöver de inte flyttas runt innan det ens kommer till redigering; och det är ju där allt har trasslat.
 
   För er som följer SSO Ride Through så kanske ni märker att ordningen på de sista tre videorna har ändrats, eftersom jag hittade den RIKTIGA nummer 126 borta i en halvt bortglömd mapp. Det var ett rätt viktigt avsnitt dessutom, eftersom det visar var den svårhittade avrinningen finns.
 
 
   Det har varit, förlåt för språket, rent av förjävligt att tappa bort videofiler. Så skönt att ha mitt nya system, jag tror det här kommer bli jättebra ^^
Utdöda djur överallt

   Ja, tyvärr gick det inte att fortsätta på djurparken jag har gjort en videoserie om, eftersom spelfilen blev korrupt och därmed inte går att använda. Meeen jag börjar om! Denna gång är det en djurpark med enbart utdöda djur som gäller - eller ja, utdöda djur, några bisonoxar och en och annan ponny.
 
Trassel på beställning

   Nu har jag köpt en ny hårddisk och börjar få lite ordning på mina många många filmklipp (de är över 500 vid det här laget), men fortfarande har jag lite kaos att reda ut. T ex har jag en film som är oredigerad men som har råkat hoppats över nånstans i mitten - KAOS! Så nu ska jag alltså försöka lista ut var den hör hemma, innan jag kan börja rendera ut andra filmer. Har iaf ett färdigt avsnitt av ZT2 som ska upp i morgon, och nu kom jag på varför jag inte har spelat spelet på så väldigt länge - den djurparken jag jobbade med fick en korrupt spelfil och det går alltså bara att spela ungefär 10 minuter innan spelet kraschar. Omöjligt alltså. Därför har jag börjat om på en ny djurpark - tror den blir rolig att jobba med!
 
   Jag är alltså inte helt borta, jag jobbar hårt med filmklippen haha... dessutom är jag faktiskt lite sugen på att göra en time lapsad edit-video. Men det kommer inte gå idag. VI ser vad som händer i morgon!
Kort beskrivning av de första Star Stable-spelen

   På sistone har jag fått ett antal frågor om vad Star Stable (inte online) är för något, hur jag har fått det, var man kan få tag på det osv. Snabb recap här då.
 
   Star Stable är fyra PC-spel som heter Höstryttaren, Vinterryttaren, Vårryttaren och Sommarryttaren. Dessa spel har aldrig gått att köpa i butik, utan gavs ut i Pollux Hästbokklubb (som numera heter PennyGirl). Jag var medlem i klubben som barn och fick därmed spelen.
   I spelen finns ett visst antal byar och ett visst antal hästar, och precis som i SSO gör man uppdrag för att komma vidare i spelen. I varje spel finns ett separat område att utforska - man är alltså inte på samma ställe i spelen. Årstiderna växlar också tillsammans med spelen, vilket bidrar till olika miljöer.
   Vissa NPC's känner man igen. De fyra Ödesryttarna finns i krokarna (men dock inte deras hästar), i Höstryttaren kan man träffa Herman, i Vårryttaren kan man träffa Ronnie Bob Summers (pappa till Marley, Barney, Carney och Courtney) och i Vinterryttaren kan man träffa både Mr Sands samt fiskaren K. Trout, som senare flyttar till Västkobbens Fiskeby. Ibland kan man också träffa t ex James, Katja och Jessica.
   Vissa ställen kan man också känna igen. Jorvikstallet, Valedale och Firgrove finns alla tre i Höstryttaren. Ni som spelat Starshine Legacy kommer känna igen Pine Hill i Vinterryttaren. Jorvikstallet, Valedale och Firgrove har dock alla fått sig ett enormt lyft idag jämfört med då!
 
   Kan man få tag i spelen idag? Om man har tur. De kan gå att köpa på Amazon.com.
 
   Är spelen värda att spela? Om man är besatt av Jorvik, självklart. De ÄR faktiskt väldigt trevliga.
 
   Jag har spelat in alla fyra spelen som en videoserie, som ni kan se på min YouTube-kanal, dessutom.
 
 
 
   Hoppas det redde ut några frågetecken!
Vad händer, geez?

   Jag har tappat all känsla för schemaläggning och kontinuerlitet (<- säkert felstavat till tusen) och glömmer typ bort att jag har en blogg, haha. Men det händer grejer ändå!
 
   Om ni nu tittar in i mitt redigeringsgalleri finns det nu en ny länk i det inlägget som leder till bilder jag redigerat speciellt till andra spelare. Jag har aldrig haft dem någonstans förut enbart för att visas upp, och jag tänkte att de kunde få sig en plats nu då jag har slutat posta mina bilder på andra sociala medier. Klicka alltså på knappen "Redigeringsgalleri" i menyn till vänster och klicka vidare på länken i inlägget för att se bilderna!
 
   Jag verkar ha fått kristallsjukan igen (alltså bra hälsa här eller vad, haha) men jag ska satsa på att spela in videor i helgen! Hoppas bara att det funkar, då jag väldigt lätt mår illa. Jag ska göra mitt absolut bästa för att få upp ett avsnitt av ZT2 på söndag ;) Och jag vill passa på att jobba med SSO Ride Through också, eftersom det inte är långt kvar till Gyllenåsarna och mer huvuduppdrag, + att det är rätt kul att spela in PennyGirl.
 
   Btw rotade jag igenom mina mappar med redigeringar i morse, och jag hittade några grejer jag inte ens kom ihåg att jag gjort, haha... det är ändå lite kul ^^
 
Aldrig går saker som planerat

   Jag blev JÄTTESJUK idag och var tvungen att åka ifrån jobbet. Min underbara lilla mamma hämtade mig halvvägs och hjälpte mig att ringa läkare - bra att man har en snäll liten mamma ♥ Mår bättre nu men det var en obehaglig episod.
 
 
   Idag avslutade jag tävlingen på Instagram! @SSO_Alma vann och fick därmed min favoritredigering genom tiderna. Lätt en drömhäst till spelet, hehe... Vad tycker ni om färgen? (Ska visa er hela hästen med även bakbenen nån gång. Höga, ojämna vita strumpor och bläs som korsar ögat och gör det delvis blått, dröööööm!)
 
Whoopwhoopwhoooooop

   Okej, zombie-fieringen går typ tillbaka (aka. jag börjar bli frisk från diverse åkommor) och jag känner mig lite glad. I morgon avslutas den stora Instagramtävlingen där en vinnare vinner en åzum redigering - ser verkligen fram emot att få ge bort den!
 
   Jag har idag köpt en ny hårddisk och flyttar nu över äckligt mycket material till den för att ha utymme till filminspelning. I helgen skulle jag egentligen ha jobbat på ridläger, men eftersom jag fick svinkoppor och det smittar som synden så blev det snabbt struket ur kalendern. Videoinspelning blir det iaf i helgen! Många har bett om ZT2 och det måste jag verkligen ordna nu. Var alldeles för länge sedan sist!
 
   Jag tror att jag väntar med de nya uppdragen tills i morgon, för att det ska vara liiiite mindre folk. Har hört att uppdragen sträcker sig över minst två dagar iaf, låter nice! ^^
AND SO WE'RE BACK FROM OUTER SPACE

  ...förlåt. Men In Black II går på dumburken. Mopsen Frank sjunger.
 
   Men jag är här. Har haft en lång och allmänt vedervärdig dag med läkarbesök, inställda helgplaner och lite allmänt dåligt mående. Jag har lyckats få svinkoppor, fråga mig inte varför, så jag ser ut som en förbaskad alien. Bara så ni vet, då den stundande zombieapokalypsen bryter ut var jag startskottet.
 
   Ehm... vad händer i övrigt? Inte mycket. Jag tänkte glida in på SSO och chilla lite samtidigt som jag tittar på MIB. I morgon är det uppdatering - kanske det bringar något spännande? (För ni har väl sett teasern på SSO's Insta?)
 
EDIT: HOLY COW PEOPLE, jag som tänkt på det här i flera dagar och så missar jag det bara för att den här dagen har varit kaos - DET ÄR FÖRSTA SEPTEMBER! MOT HOGWARTS!

Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.