Chrome Pointer

Ni vet ju att planen alltid spricker

   Jag hade tänkt åka tidigt från jobbet idag, men olika saker kom ivägen, jag hamnade ute på stan i några vändor och helt plötsligt hände en annan intressant grej som ni kommer få veta mer om om typ en vecka (för jag kommer bli så illa tvungen att nämna det, höh). Jag hade iaf väldigt kul åt det kan jag säga! Därför blev det plötsligt otroligt mycket senare än jag planerat, skorna är fulla av glitter (fråga inte) - och självklart så hann jag inte fota Fort Pinta, haha. Men i morgon åker jag till jobbet lite senare, så jag tänkte passa på direkt på morgonen! (Då jag har sovit lite, haha, har varit otroligt trött hela veckan)
 
   Det är ju kvalvecka i Idol, så jag sitter framför sändningen och käkar middag. Jag har aldrig riktigt följt Idol - det blev förra året, då jag bodde på hästgård under typ hela hösten och den familjen följde tävlingen, som jag faktiskt blev intresserad.
   Aja, tillbaka igen i morgon :)


Piper Archyard

Halloj Esme! Du skulle inte kunna tänka dig göra en tipslista på sso-bloggar som du själv läser (om du nu gör det)? Är i desperat behov av aktiva bloggar då de enda jag läser regelbundet är din och Alicias ;)

Svar: Jag har precis samma problem som du, tycker det är en enorm brist på aktiva bloggar :( Har i princip inga att läsa längre...
Esmeralda Silverforce

Cassandra Watersmith

Som svar till er Piper och Esme så håller jag på att starta upp en blogg som ska förhoppningsvis vara aktiv. Dock så måste jag lösa allt krångel med designen men annars så öppnas den snart!

Stella Bluewater

Kommer det komma hästar på onsdag ;)?
Tappat räkningen, det där med var fjärde vecka xD
Aja i alla fall, Grym blogg! :D <3

Svar: Inte en aning, jag är så dålig på att gissa på vad som kommer i uppdateringar så jag har gett upp xP
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.