Chrome Pointer

WOHO

  Haha jag är tagg idag! Dels ska jag försöka få massa videogrejer gjorda, dels är det terrängritten i EM i fälttävlan så jag kommer ha tvn på hela dagn för att se så mycket som möjligt. Jag sitter alltid med hjärtat i halsgropen då jag tittar på terrängmomentet, för man vet ju att det räcker med minsta lilla felbedömning för att en katastrof ska ta plats - men det är ändå ett fartfyllt och häftigt moment att se.
 
   Lite av en milstolpe uppnåddes igår - en av mina bilder på Insta samlade ihop hela 1000 gillningar! Riktigt kul. Jag tänkte att det ska firas lite då jag når 13k följare (bara 400 kvar) med att jag lottar ut en ny redigering. Har tänkt mig en liten kul grej för den, så jag ska nog utlysa tävlingen rätt snart ändå tror jag.
 
   I princip alltid är det så att de edits man tycker bäst om själv uppmärksammas väldigt lite av "publiken", medan istället de bilder man själv tycker mindre bra om höjs till skyarna. Är glad att milstolpen ändå blev en bild som ligger varmt om hjärtat!
 


Matilda S

Vet du om Sandra Gustafsson ska vara med? Hennes mamma är min ridlärare i det stallet jag rider på ;)

Svar: Nä det tror jag inte, men jag har dålig koll på fälttävlansryttare överlag
Esmeralda Silverforce

Katelyn L

Hej Esme!
Jag undrar vilket redigerings program du skulle rekommendera till nybörjare?

kan du göra en video där du målar hår? Alltså gubbens hår.

Älskar dig Esme, du är min största inspiration.

Svar: Som nybörjare är nog alla program ungefär lika svåra. Jag har alltid haft Photoshop, så jag vet egentligen ingenting om andra program. Det beror nog i slutänden på vad din plånbok klarar!
Har liksom inget behov av att spela in en sån video, och hår är långt ifrån något jag är duktig på. Du kan nog hitta bättre hjälp på många andra ställen på nätet!

Och, tack :)
Esmeralda Silverforce

Esmeralda Nightnest

Jag sitter här i min soffa och håller tummarna att dom som är med i fälttävlan inte ska ramla och dö... Hoppas, hoppas, hoppas....
Tack för att du sa att det var fälttävlan på TV för det visste inte jag! :))

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.