Chrome Pointer

Produktivt!

   Jag har spelat in många avsnitt av SSO Ride Through senaste dagarna, och Penny har fått sig en ny häst. Han kommer dock hållas hemlig tills avsnittet där han köps kommer ut! Jag var faktiskt tveksam till hästen även då jag köpte den men jag ändrade mig då jag väl ägde den, rätt charmig faktiskt...
 
   Jag funderar på en ommöblering i min datorhörna. VI har en extra datorskärm som inte används hemma och jag hade gärna haft dubbla datorskärmar. Det skulle underlätta bildhanteringen här på bloggen något enormt!
   Det är mitt projekt för en stund fram över - ständande, undanplockning och frambaxande av en uråldrig, dåligt utformad och allmänt kass datorskärm. Men det blir nog värt det, sånt gör t ex Jorvikipedia-fix mycket mer värt det också då man t ex kan titta på YouTube samtidigt.
 
   På tal om Jorvikipedia är jag kluven inför en ny sida som måste skapas. Det kommer ju en ny funktion i vinter där man kan leda sin häst. Frågan är bara - vad ska man döpa sidan till på Wikin? "Leda hästen-funktionen"? "Grimskaft"? Tvek. På engelska heter funktionen "Lead ropes" men frågan är fortfarande om man leder hästen med grimskaft eller tyglar eller hur det nu går till. En grej att tänka på! (Det händer ju att vi skapar sidor till saker som inte finns i spelet än. Dock lägger vi till  en mall som visar att föremålet/funktionen/platsen/personen är bekräftad till spelet men inte har dykt upp själv än.)
 
   Nä, nu ska jag försöka bygga om på mitt skrivbord. Snickar-Esme på g!
 
   Ni får en bild från Springdale-spelet bara för att det är den enda spelrelaterade bilden jag har på den här hårddisken, heh...


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.