Chrome Pointer

ETG visar färg

   Idag släpptes senaste uppdateringen till Equestrian the Game, vilket innefattar skäckfärgade hästar. Bland renrasiga hästar är det enbart svenska varmblod, engelska fullblod samt quarterhästar som kan vara skäckar, men mönstret Tovero är också något som enbart går att få genom avel. Alla raser kan ha skäckfärgerna så länge som de först avlas in.
 
 
 
  ETG har varit i hetluften med sitt community på sistone eftersom de höjt sina priser på allting inne i spelet markant. Jag har lite tankar kring det, men det kan vi ta en annan gång!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.