Chrome Pointer

Masterpost - Photoshop för SSO-spelare

   Svårt att hitta i min Photoshop-kurs? Välj den delen som du behöver just nu! (Det här inlägget kommer framöver gå att nå från bloggens vänstra meny.)
 
   Självklart får ni notera att jag inte är något proffs och jag har gjort den här kursen utefter min bästa förmåga för att förhoppningsvis kunna hjälpa åtminsone någon med något.
   Säg till om en länk inte fungerar så fixar jag det.
 
Lite om hur man gör, vad man kan göra och varför. Också exempel på hur jag gör mina grejer.
 
Penslar


Sofia Skyforest

Kan du göra en skuggnings och highlights tutorial på kroppen? :}

Svar: Haha gud, vet du hur dålig jag är på att skugga? Jag KAN liksom inte ens skugga, min skuggning består av konturer, bokstavligt talat. Highlights använder jag mig bara av då jag målar hår, aldrig på själva hästen!
Esmeralda Silverforce

Doris Sleepyburg

Kan du visa hur man ritar sadlar? =)

Svar: Ska komma i ett framtida inlägg!
Esmeralda Silverforce

Pia Northland

Hej! Kan du göra detta med Gimp eller och en video?
Kramis Ella

Svar: Tyvärr, jag använder inte Gimp. Man kan dock lista ut hur man gör i Gimp genom att på ett ungefär följa kursens instruktioner.
Esmeralda Silverforce

Rebecca Spiderstar

Hej jag undrar om det här programmet du använder för att redigera är grattis. Jag undrar också om du kan berätta hur man gör skuggningar:)

Svar: Nej, programmet är inte gratis. Jag tror inte att jag är rätt person att fråga om skuggning, då det är min absolut svagaste punkt!
Esmeralda Silverforce

Elin sweethome

Du gör alltid mig glad med dina videor och fina redigeringar.

kram Elin

Svar: Tack, så snäll du är!
Esmeralda Silverforce

Saga Dragonforest

Hej! Jag undrar om det är någon skillnad på Photoshop elements och Photoshop CC?

Svar: Om du bara ska redigera bilder från SSO kommer du antagligen inte märka minsta lilla skillnad, för jag tror nog att alla SSO-redigerare använder typ samma verktyg. Jag började med Photoshop Elements nån gång för 100 år sen men har nu CS6 - enda skillnaden är nog egentligen hur fönstret man jobbar i ser ut. Sen är det väl enorm skillnad om man använder de mer avancerade verktygen, men det är way out of my league.
Esmeralda Silverforce

Ida

Ca hur mycket kostar Photoshop CS6?

Svar: Det vågar jag inte ens tänka på...
Esmeralda Silverforce

Ida E

Du är så himla bra på allt förut om att skugga som du har sagt i komentarerna men ville bara säga att du är bäst!

Signe Swordstar

Hej Esme du är så bra på detta men kan du berätta på ett ungefär vad Photoshop kostar, får inte ladda ned det för det kostar för mycket men jag vet inte ens hur mycket det kostar. Tack för mig <3

Svar: Jag är relativt säker på att det är minst tresiffrigt iaf...
Esmeralda Silverforce

Signe Swordstar

Som svar till ovan ^: Tack för svaret nu hoppas jag jag får ladda ned det. Men esme varje gång jag kollar på bilderna börjar jag alltid (nästan) gråta för dom är så vackra du är min förebild!

Baruna Sweetnight

Hejj! Älskar din blogg och jag har en fråga, vet du något bra redigeringsprigram för mac? :D

Svar: Jag är tyvärr helt handlingsförlamad då det kommer till Mac, sorry!
Esmeralda Silverforce

Stella Bluewater

Hej! Du är jätte duktig på att redigera och jag undrar hur mycket kostar Photoshop ungefär? För det står på vissa sidor att det kostar per månad och ibland inte? Kostar det per månad?😄

Svar: Jag har en rätt gammal version, och den behövde man aldrig betala per månad :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.