Chrome Pointer

Dag 3

   På tal om firandet med koder så kom jag nu på att jag faktiskt helt glömt bort att använda koderna själv. Skills. Kom ihåg att koderna bara gäller fram tills 30 september! (Sjukt fabulösa rosa naglar. Måste måla om. Älskar nail art ♥)
 
   Btw, många verkar inte riktigt ha kopplat att Star Stable fyller 4 år = 4 dagars YouTube-firande. Vilket förstås innebär att det blir ytterligare en video i morgon!
 


Meja Swiftbell

Var det du som var Esmeralda Kinglee igår?
Är det du som är spelaren i tutorialen? (eller hur det stavas!)

Svar: Det var precis det jag skrev i ett helt blogginlägg igår, JA, precis så är det.
Esmeralda Silverforce

Meja Seiftbell

Ojdå! Såg att jag skickat samma fråga & fått svar☺️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.