Chrome Pointer

Sådärja

   Jag har en edit jag borde böja med, men jag måste förstås dra några rader om dagens SSO-nyheter. Coming up:
 
  • Två nya hästraser. Om man tittar på teasern som släpptes idag  är det uppenbarligen en stor och tung häst. På YouTube vacklar spekulationerna mellan Shirehäst och Clydesdale. (Jag VET att folk rotar i filerna. Ni behöver inte berätta för mig vad som finns i filerna. Om det inte är officiellt bekräftat i skrift av SSO är det ingenting jag vill kommentera alls.)
  • Nytt område är bekräftat till hösten. Två bilder visades. Mer kommer avslöjas under spelets fyraårsfirande, som påbörjas i morgon. De två bilderna som visades upp ser ut att vara ett villaområde i skuggan av ett observatorium (vilket leder till att många nu tror att Norra Länken öppnas) samt ett kontor, som kan tillhöra GED. Detta har lett till att andra tror på Jorvik City.
  • Återigen säger SSO att en funktion som går ut på att leda sin häst kommer till spelet.
  • Spelets födelsedag kommer firas dels via YouTube-videor med start i morgon.
  • Till Halloween kommer ett helt nytt uppdrag för högtiden
  • Till Halloween och jul kommer helt nya gåvor att samla
  • Ytterligare en grej som är väldigt önskat av många spelare kommer senare, men vad det är, det vet vi inte än! Spekulationer?
   Jag måste verkligen ta tag i lite grejer (höhö redigeringen som är vinsten i min 13k-giveaway på Instagram), men vad tycker ni om all den här nya informationen? Är ni taggade? Det bara kliar i fingrarna på mig, så mycket saker som bara väntar på närmare granskning...


Jennifer Purpleheart

Jag är så taggad! :P Jag vill bara veta vilket område det är när man får se sådana här sneakpeak bilder, Haha! :) Man blir så nyfiken x)

stephanie

WOW!!!JORVIK CITY!!!!!!!!

Svar: Ingen har sagt att det MÅSTE vara Jorvik City, jag skrev bara att det finns spelare som tror det xP
Esmeralda Silverforce

Sabrina Eastforest

Ett område i Norra länken kan vara möjligt på grund av observatoriet. En annan anledning jag kom på kan också vara för att grottan som ligger där med G.E.D gubbar kan vara en hint till att deras kontor inte ligger långt där ifrån.
Jag trodde först att det kanske kunde vara en del av södra Jorvik som skulle öppnas xD

ES

OMG!!!! Men jag tror inte att det är Jorvik city men ja hm... Men gud vad det händer mycket nu känns det som!👍👍💕 Jag tror på något sätt att det är Norra länken som öppnas då man ser observatoriet där uppe,men man vet aldrig om det är ett nytt observatorie.. Och jag tycker allt ser lite konstigt ut på bilderna.. Gillar inte alls grafiken...😒 Men det är kanske inte det färdiga resultatet... Men sen de där med hästarna,jag tror att det är shire jästar som kommer! Är ganska så säker! Tänk om det skulle komma en hel vit eller något! Ååååå kan inte väntaaaa!💕💕💕💕

Linnea Silentstar

Är så grymt taggad! Har varit lite dött i spelet ett tag men nu händer det grejer!👌🏼 Ska bli sååå roligt😍 Tror att det kommer bli en shire! Lääängtar❤️👍🏼

Lova Winterside

Är supertaggad! Tycker verkligen sso teamet har utvecklat spelet bra på senaste tiden och det känns som att det bara blir bättre och bättre. Jag hoppas verkligen på att den "nya grejen" är huvuduppdrag men det är det säkert inte, huvuduppdrag är ju ingen grej.
Aja riktigt kul att de berättar för oss om vad som ska komma iaf

Amanda Rainwood

Åhåhåh, är sjukt nyfiken! :D Kan dock inte spela SSO eftersom att jag inte har någon dator som klarar det ordentligt längre, men det ska bli kul att se vad resten av året har att erbjuda. :)

Matilda Southtree

Vagnar *•* Har ej rotat i spelfilerna, så jag vet inte xD
Föl vill vi inte ha :(

Matilda Southtree

VÄNTA! Hemstall med hage? Att man kan vara med sina hästar på hästön? Om man kan leda de... Så varför inte? *O*

Vilda Snownight

Åååå, längtar efter att få veta vad den dära extra grejen är!<3 Och se hur leda-häst-funktionen kommer att fungera! :D

Daniela silentmoutain

penslarna i din bakgrund asså dom har typ slingrande kruliluterna vart har du fått tag på dom?

Svar: Minns inte, men de går säkert att få tag på på t ex Deviantart.
Esmeralda Silverforce

Ronja McKnight

Sagt de förr, säger de igen. Jag hoppas på "dagens väder" dvs väderlekar. Att de regnar, blir dimmigt, solsken (vilket vi har), vattenpölar (slask) osv men de känns inte som att fler än mig önskar det :/

Sasha Winternight

Jag tror att det skulle kunna vara nya huvuduppdrag som kommer:)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.