Chrome Pointer

Miranda gästbloggar: This is halloween

Detta inlägg är skrivet av gästbloggaren Miranda Moonbell.
 
 
De flesta verkar ledsna över att sommaren sakta men säkert flyter iväg och tar med sig allt från solljus till grönt gräs. Jag å andra sidan älskar hösten, så jag har redan ladda upp med höstoutfits, halloweenplaner och varm choklad.
 
Orange är ju en typisk halloweenfärg, och den här pumpa-tröjan är ett av de snyggaste och mest stilrena högtidsplaggen i spelet enligt mig (tillsammans med skelettröjan). Även om den är kortärmad pusslade jag ihop en höstoutfit med den som min nya morganhäst Sarras fick vara med att visa upp.
 
 
 
Hjälm: Fiskebyn - Tröja: Halloweenfirande - Handskar: Vingården - Byxor: Silvergladebyn - Stövlar: Ferdinands marknad
Träns: Jorvik City's galleria - Sadel: Jorvik City's galleria - Schabrak: Jorvik City's galleria - Benlindor: Uppdrag


Mysan

Kul att Miranda gästbloggar här igen! Älskar självklart när du bloggar också <3

veronika shystorm

Nice

Courtney Candlenest

Grymt snygg outfit! Alltid lika kul med Miranda som gästbloggerska!

Matilda Southtree

Mer gästbloggningar, tack! :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.