Chrome Pointer

TAGGA JÄRNEEEEET

   I morse postades en ny video på SSO's YouTube-kanal - en video i en brandad serie som absolut lär bli min stora favorit. Vilken då? Star Stable Teasers. Det finns två videon i serien än så länge, vilket är trailern på nya Morganhästarna - och den här videon.
 
 
   Jag har nog sett den här videon minst tio gånger idag - det här området är SÅ FINT! Fort Pinta ser ut som ett RIKTIGT fort! Jag har i princip bara sett positiva reaktioner på sociala medier, det känns liksom ännu mer som en lyckobubbla då hela communityt är eld och lågor. Där kommer det in lite vad jag nämnde häromveckan - det blir vad vi själva gör det till, och det hela blir så mycket roligare om alla strävar efter att se saker från den ljusa sidan.
 
   Det finns många saker som jag tänker nämna här:
   1) Fortet har portar, vilket makes so much more sense. Då kan man liksom stänga till och hålla ute fiender.
   2) Nya träd och nya parkområden - det ger en mycket varmare känsla och fortet känns mer öppet.
   3) HELT nya blommor här och var. Och de ser sjukt fina ut.
   4) En ny trappa leder från fortet ner till stranden - convenient, och dessutom ser det riktigt coolt ut.
   5) Precis vid då sekund nummer 5 börjar på videon åker kameran under en häst. Tinker med vita ben?
   6) Där den hästen står är det gräsmatta samt ett staket som inte finns där idag. Hage?
   7) Transporten har flyttat sig.
   8) Om ni tittar noga på James ser det ut som att han har fått en ny animation - kanske han gnider samman händerna?
   9) Ny "utkiksplats" bakom James.
   10) Borgen ser ut att ha gjort om lite - trätrappan syns inte, däremot finns det en ramp på andra sidan; dessutom går det att gå upp i ett nytt torn.
 
   OCH DET KOMMER NÄSTA VECKAAAAA! Jag har i ärlighetens namn aldrig varit sådär dödsförtjust i Fort Pinta, men jösses vad det där ser snyggt ut... många tycker att den nya grafiken ser plastig ut, och medan jag kan hålla med om det ibland tycker jag den är galet cool.
 
   Jag kan knappt vänta på att det ska bli onsdag - vad tycker ni om det här?






Britta Lowdotter

Det är ett staket den femte sekunden..

Svar: Man får vara påpasslig och pausa snabbt som attan!
Esmeralda Silverforce

Stephanie Diamondfall

Den där vita hästen kan ju vara den vita tinkern som redan finns? Och jag ääälskar nya FP, jag är ganska emot att de gör om stället efter slottet som jag tycker ser ut som en hög med plast typ. Men detta är bara wow, lite plastigt men riktigt snyggt.

Svar: Jag sa aldrig att det måste vara en ny häst - det finns fem Tinkerhästar med vita ben! Frågan är mer vad hästen gör där!
Esmeralda Silverforce

Selma Frendtree

Längtar!!!! dagen efter min frilufts dag här kommer jag!!
Jag får ju ej bli sr så det blir mycket roligare att vara där¤¤¤

Selma Frendtree

Ps kolla på den lila del av stallet man ser så fin¤¤

Frida Schortcamp

Ha! 0:21 en brunn försvinner xD

Frida Shortcamp

Stavade fel på mitt efternamn :D

Rännan Blåbro

Sjukt taggad! Det är nästan som att få ett nytt område xD Efter Moorland's uppgradering är jag övertygad om att de har gjort ett bra jobb med Fort Pinta också! Härnäst kanske det blir Silvergladebyn? Haha man kan hoppas :P

Svar: Jag måste erkänna att jag ser hemskt mycket fram emot Vingården - om det verkligen är Silverglades mest prestigefyllda stall måtte det få en design som lever upp till ryktet :D
Esmeralda Silverforce

Meja

OMG! WOW! Självklart måste den nya (Och Underbara) Fort Pinta öppna när man är bortrest D:

Jättefint, verkligen! Wow! Det jag är mest taggad över, är att (Precis som du skrev) Under sekund 5, är det ett häst ben, i ett gräsigt "Område" som ser ut som en hage! Åh! En hage! Och då kanske man kan LEDA hästen också! Lääängtaaar! >:D

Fiona Underland

Fniss. Hittar inte hästen oavsett antal gånger jag ser videon, med pauser och allt. :P
Jag är också sjukt pepp på "nya" Fort Pinta. Det ser så jävla snyggt ut. :D

Svar: Man får liksom "pausa sig fram" där i början! Ren slump att jag såg det, men det är säkert bara en parkerad häst.
Esmeralda Silverforce

Samantha Nightgarden

Ser jättefint ut, är sååå taggad! En sak jag funderat på är hur det blir med fort pinta loppet? De verkar ju ändra fp ganska mycket så det kan ju inte hå samma väg och om de ändrar vägen kanske det tar längre tid att springa banan. Aja, det lär väl visa sig på onsdag!

Svar: Oj, det hade inte jag tänkt på! Blir spännande att se hur det blir ^^
Esmeralda Silverforce

wilma ponylund

jag tror att den där "tinkern med vita hovar" är en Shire häst för dem ska ju komma till spelet och dom brukar ju oftast ha vita hovar (:

ES

Superrrrr taggad!!!!!!Kan inte vänta!!!Men jag måste erkänna att det är lite sorligt då saker ändras då mycket..:/ Alla minnen och så...Men det ser ändå sååååååå fint ut!!!!!❤💕

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.