Chrome Pointer

Uhm, jag lever typ

   Jag var borta hela dagen igår och idag var jag lite väl trött efter de strapatserna. Kom hem rätt sent nu också så utforskandet av nya Fort Pinta blev inte så spektakulärt här hemma framför datorn, haha.
 
   Uppdragen skriver jag om i morgon, och ni får också bilder då eftersom det är för mörkt för det nu. Men, vi kan väl sammanfatta det hela som att jag älskar och avgudar fortet. Jag som aldrig gillat Fort Pinta, haha! Och James har fått fullkomligt geniala animationer, älskar hur han får en sån där Mr Burns-liknande "Eeeeexcellent" med hopsatta fingertoppar medan han ser sig om i jakt på nya saker att tjäna pengar på. Synd bara att Säkerhetsvakten inte fick några animationer, det hade varit sjukt coolt! Jag skriver förstås mer då jag kan ordna lite fina bilder också :)
 
   På SSO's Facebook finns det en post som säger att det ska bli en YouTube-inspelning i fortet på fredag, på Marsmallow Clouds. Jag har förstås Esme på Air Star och Penny på Fluffy Unicorn, och eftersom jag inte vill byta server så får jag se allt i efterhand. Sjukt kul dock! Ska ni vara där?
 
   Ska verkligen försöka skriva om allt det nya i morgon - har en lite späckad helg med två nära familjemedlemmar som fyller år så jag kommer nog inte vara hemma så mycket, hehe ^^'
 
   Det här är nog den enda bilden ever jag lägger ut utan logga, och det är bara för att jag är för lat trött för att fixa något annat just nu. Har faktiskt den här bilden som skrivbordsunderlägg på min bärbara jobbdator, hehe, kunde inte låta bli att göra en egen fin bakgrund! (Och det är ju ändå ingen som tittar på den så jag kan ha precis vilken bild jag vill haha)


Kendra Hawkson

Jag kommer inte vara på plats tror jag men det ska bli roligt å se resultatet av det hela :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.