Chrome Pointer

Artikel om SSO i VentureBeat

   Intressanta grejer - som att spelet har laddats ner över 6 miljoner gånger och att det finns ca 150 000 SSO-videor på YouTube.
 
   Artikeln har titeln "Star Stable succeeds with online horse game by ignoring good advice". Läs artikeln på engelska HÄR.


Cassandra Watersmith

Hej Esme! Jag har nyss skapat en blogg och försöker att få ett hösttema, men jag hittar ingenstans om hur man ändrar färg på alla texter! Jag undrar om du kanske har någon ide om vart man ska kolla?

Svar: Leta efter saker som typ h2, h3, content text osv. Allt som har med text eller font att göra - där kan du byta färgkoderna.
Esmeralda Silverforce

Cassandra Watersmith (på mobilen)

Och sedan så funkar inte kategorierna, vet verkligen inte vad som är fel och det gör mig frustrerad! Tänkte om du kanske har en idé varför då du också använder en design från hiawol?

Svar: Du måste ändra ett fel Hiawol har gjort i kodningen. Jag har rättat felet, men jag minns inte vad jag gjorde...
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.