Chrome Pointer

Woho!

   Nu skare bli till tävling. Vaddå rå? Jo, idag översteg jag 13 000 följare på Instagram! Oops. Asså det hade man ju inte riktigt väntat med då man satt i skolbänken för ett par år sedan och höll på att krypa ur skinnet av understimulans och tänkte "äh, här händer det inget spännande, vad händer på the SSO side of Instagram?" - verkligen inte. Sjukt kul att man har lyckats med något här, haha ^^'
 
   Nejmen, tävling blir det. En dude/dudette vinner en edit. Ska bara palla fixa till något i Photoshop... Jag har en helt färdig plan och vet precis vad jag vill göra :D
 
   Och jag är lite kortdragen, jag råkade bli kvar väldigt länge på jobbet idag och var lite lagom övertrött hela eftermiddagen. Mitt mål är att börja redigera mer, så jag inte behöver skriva så mycket. Jag har liksom inte riktigt orken längre, eftersom jag ofta är hemma så väldigt sent.
 
   Vet ni? Väldigt snart får ni höra om ett projekt som jag nämnt väldigt diffust, men som jag aldrig har gått in på mer ingående. Det är ett projekt som är väldigt roligt och som bidrar till att jag är hemma sent på kvällarna. Jag tror att jag kan säga mer om det redan den här veckan, så håll koll!


Piper Archyard

Stort grattis! Helt otroligt att vi är så många, även fast tretton tusen inte är alla spelare är det ändå en oändligt stor siffra! Bra jobbat! ;D

Meja

YAY! Jag anmälde mig på din Instagram! >:D
WOW! 13 000! Helt otroligt ju >:D

Cassandra Watersmith

Ooooh grattis! Det måste vara coolt att ha den största spelarägda starstable instagrammen, den kommer alltid att vara den bästa också!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.