Chrome Pointer

Jag är otroligt arg.

   Igår kväll var jag på middag för att fira en släkting som fyllt år, vilket var varför jag inte skrev något här. Men. Jag fick ett meddelande på Instagram. Det var då en spelare på server 2 som högljutt berättade för alla att hon visst var Esmeralda Silverforce på ett annat konto. Jag skulle kunna skriva ut hennes namn här, men så lågt tänker jag inte sjunka. Men jag säger såhär:
 
   Kära riksarsle. Jag är otroligt skitförbannad på dig och förstår inte ens hur du VÅGAR be folk kalla dig vid MITT IRL-namn. Det är så otroligt jävla lågt så jag vet inte ens vart jag ska ta vägen och du förstörde hela min kväll. Tack så väldigt mycket.
 
   Så ni alla vet finns det bara två konton som jag överhuvudtaget använder där jag någonsin skriver i chatten. Jag har flera extrakonton numera, men jag använder ALDRIG chatten på dem. Dessutom trivs jag väldigt illa på Marsmallow Clouds och lär aldrig sätta min fot där.
 
   På Air Star heter jag Esmeralda Silverforce och INGET annat.
   På Fluffy Unicorn heter jag Penelope Kinglee och INGET annat.
   Jag lär aldrig vilja sätta min fot igen på Marsmallow Clouds. Har försökt vara där men tycker inte alls om stämningen.
 
   Säg gärna till mig då ni hittar såna här vidriga personer som försöker stjäla min identitet.


Sheila Cloudbell

Hur kan folk göra så? Hoppas att dom som gör så ser detta inlägg! Du borde rapportera denne (om det går på Instagram)! Man blir ju så trött! Inte får att det har hänt mig men..

Sally hawklord

Nej usch vad har hänt med mänskligheten nuförtiden>. <

Elsa Shadowstar

Det är ju helt idiotiskt! Hur lågt vågar man sjunka eller..

Molly Sunhand

Varför?! ..... Hoppas dom lägger av

Danielle Winterstone

Jag var där hela kvällen, men såg inget alls om det där. Dock Spammades Globala enormt så kan mycket väl vara att man missa det. Sen ver jag inte ditt riktga IRL namn heller så. Men i alla fall, så var det kaos i globala. Hur vissa folk beter sig, det är pinsamt. Man skäms. Sen var det många som skötte sig bra också, som försökte liva upp stämningen istället. Har inte märkt negativ stämning annars på Marshmallow clouds. Visst är det ibland nån konstig person då och då, men det är sällan. Jag trivs. Däremot kanske jag hade velat testa på andra servrar om det inte hade varit för min ridklubb. Men tror nog jag ska byta server med min andra gubbe för att se hur stämningen är på andra servrar. Har ju bara varit på Marshmallow Cloud så jag vet ju inte. Men i alla fall.. Hoppas denna person som gjorde detta verkligen skärper till sig! Om det där nu hände så är det INTE okej. Förstår helt fullständigt din frustration. Jag blev själv arg just igår pga alls tjat om värdekoden hit och dit, när GM fler gånger bett dom sluta. Och hur vissa verkligen beter sig.. Pinsamt bara!

Emelie Silverhaven

Jag förstår verkligen var din ilska kommer ifrån då folk minst varje vecka tränger sig på mitt privatliv i form av att ringa till min privata telefon. Man blir så förbannad och besviken på att folk inte kan ha respekt för andra människor, usch!

Rebecca Whalehome

Blir verkligen illa berörd när jag hör att de finns människor som har mage att göra något sådant. Känner att det här behovet av uppmärksamhet då gått för långt. För mig är du en förebild, både i bloggandet, på din YouTubekanal och ditt sett att se på saker ting gällande SSO och saker runt om kring det. Blir mörkrädd när jag hör detta, hur ### kan människor sjunka så lågt? Ja, det kan kanse handla om avundsjuka. Varför får hon så mycket uppmärksamthet men inte jag? Jo, för att hon gjort sig förtjänt av det. Hon har fått "ett namn" tack vare sin blogg, på YouTube mm. Spyr på folk som får uppmärksamhet på andras bekostnad! De kan inte vara riktigt friska... Så himla bristande respekt.

Måste bara tillägga att jag slaviskt följer din YouTubekanal och blogg. Du är så himla duktig på det du gör!!! Och Jorvikipedia, vilken grymt användbar sida!!! Du är grym Esme låt aldrig dessa respektlösa människor stoppa dig! <3

Svar: Tack så jättemycket, det betyder mycket att vara en förebild!
Esmeralda Silverforce

Alanis Moonstorm

Jag förstår mig inte på folk som låtsas vara någon annan för uppmärksamhet. Dels är det ett brott att ta någon annans identitet, dels så kommer det ju alltid ut förr eller senare och då får de stå där med dumstruten. Nötter hela bunten.

Det gör mig lite ledsen att du dömmer ut hela Marsmallow Cloud pga en spelare som troligen bara var på besök från en annan server, liksom många andra spelare var under gårdagen. Marsmallow Cloud är nämligen en rätt tom server numera, igår var första gången på länge som jag såg flera spelare på discot, i vanliga fall är det tomt.

Svar: Jag har spenderat tid på Marshmallow tidigare med en av mina extrakaraktärer. Det handlar inte om just den här nöten - jag TRIVS inte på server 2 och det är den stora anledningen till att jag absolut inte vill dit. Därför var det rent av skrattretande att det var på just den servern det här hände.
Esmeralda Silverforce

Selma Frendtree

Jag var förut på Marsmallow Clouds jag trivdes tills jag var gratis sr och några skrev så här till mig OBS jag har valt att kalla dom person 1 och 2 för att inte hänga ut någon.
person 1:Selma det är person2s box.
Person 2:ja!
Jag:Jag gör dagliga.
Jag: jag är inte med i eran lek!
person 1 eller 2 kommer inte ihåg vem: Det är ingen lek!!!!
person 1 eller 2 kommer inte ihåg vem:GÅ UT UR BOXARNA!!!!!!!
Dom skrev sedan vill du hyra en box.(kan man inte få göra stallsysslor utan att man ska behöva vara med i något som såg ut som en lek!?)
Sedan när man kunde börja byta server bytte jag till server 3 och sedan till min nuvarande server Airstar jag förstår varför du trivs på Airstar!! jag blev trevligare behandlad på Airstar än någon annan server.


Selma Frendtree

Ps Du har rätt Esme igen har rätt att låsas vara någon annan! Du är bäst Esme I LOVE U ESME!!!

Kendra Hawkson

Jag förstår inte alls grejen med att försöka vara någon annan.. visst man kanske får några minuters uppmärksamhet men är det verkligen värt det? Suck på allt drama som pågår i spelet till och från.. kan inte folk bara vara glad och ta hant om varandra istället <3

Amelia Diamondnose

Asså hur kunde dom? Dom är helt jag vet inte vad! Sluta upp med sånt vill jag skrika i chatten. Grrrr. Jag blir så förbannad på dom. Stakars dig Esme.

Thea Northknight

Känner att det är väldigt skönt att inte vara med i ''communityn'' som är nu utan bara glida runt och lyssna på musik och blunda för all idioti i chatterna, majoriteten känns som 11 åringar som precis lärt sig att maktlekar är det bästa som finns eftersom man kan hålla på att få andra att må dåligt utan några konsekvenser, super kul! ( no offence nu alla 11åringar(och alla andra) som inte beter sig helt åt helvete på nätet och har hyfs)

Fattar inte varför det är så kul att låtsas vara någon annan och ta dennes identitet, vi kanske borde förbjuda att folk ''rollar'', vissa kan ju faktiskt inte hjälpa att dom begår brott på nätet. Dom är ju bara barn, dom kan ju inte veta bättre än att sno identiteter,mobba,kränka och bete sig som snorungar rent allmänt, speciellt inte på nätet!

(Få inte hybris nu gott folk, hoppas dom flesta fattar min sarkasm iallafall och inte börjar knåpa ihop små ''åsiktsinlägg''.)

Anyhoe, Esme you go get them girl!, four for you Esme, you go Esme! :)

Svar: GO GLEN COCO!
Esmeralda Silverforce

Thea Northknight

And none for Gretchen Wieners bye!

Svar:
Esmeralda Silverforce

Meja Swiftbell

Det är så himla idiotiskt att göra sådär!!
Du är ju världens bästa ssoförebild☆

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.