Chrome Pointer

Jag gick under ytan igen

   Bloggen är fortsatt strulig att nå och min mentala hälsa behövde ett break. Eller först var jag förkyld i hundra år, sen tog jag några sjukdagar i hopp om att på riktigt vila mig frisk och under de dagarna sprak min mentala hälsa igen för att jag blev så himla stressad över jobbet.
 
   Men där kommer vi till vad jag gjort den senaste veckan. Då jag väl var tillbaka till jobbet och sa "help" så satte jag mig med min manager och vi snackade lite om mina stressnivåer. Han sa typ "ta en rejäl paus och gå iväg och spela lite andra spel för inspiration och avkoppling", och det är vad jag gjort de senaste kvällarna. Jag har spelat Zoo Tycoon 2 (vilket av SVINKUL tills min spelfil blev korrupt och jag pallade inte starta om igen efter det), nyversionen av Zoo Tycoon, och spenderat mycket tid med att titta på videor från Planet Zoo. Jag gjorde ett halvhjärtat försök till att spela Planet Zoo också, men jag blev lite överväldigad bara av att öppna upp spelet och inse att jag inte minns kontrollerna längre. Jag älskar tanken med Planet Zoo, men det är ett riktigt svårt spel att bygga i tycker jag. Jag ska ge det ett nytt försök och se om jag kan grotta ner mig i kontrollerna igen, i hopp om att jag kan börja spela igen och njuta av spelet så som jag gjorde då det släpptes.
 
   En av mina noshörningar i Zoo Tycoon
 
   Något väldigt kul som hände i veckan var att jag för första gången åkte till SSOHQ tillsammans med min hund. Hon hade så vansinnigt roligt och det var så skönt att ha henne med mig så jag slapp sitta och räkna timmar och fundera på när jag måste åka hem igen. Det var också så skönt att hon accepterade alla hundar vi mötte, och de var väldigt förtjusta i henne direkt. Jag har tänkt att det skulle kunna vara kul att åka in till kontoret åtminstone någon gång varannan vecka, och jag har bokat en plats i hundrummet redan nästa vecka. Behöver lite hjälp av IT (igen - det var faktiskt den största anledningen till att jag åkte in sist) och tänkte att jag kunde passa på att åka in tidigt, jobba där och sen åka hem innan rusningstrafiken.
 
   Jag önskar och hoppas verkligen att bloggen ska sluta strula snart - det finns mycket jag vill skriva i tider då jag ite orkar streama!


Matilda Southtree

Så trist att bloggportalen kan fortsätta strula, man kan tycka att de skulle kunna göra det lite bättre under alla de eviga år den varit känd för att strula.

Härligt att se dig här igen!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.