Chrome Pointer

Rival Stars ger sig på VR

   I natt släppte Rival Stars nyheten att de släpper en VR Edition av sitt spel under Q4 2024. Trailern ska man inte ta på FÖR stort allvar, eftersom en disclaimer går att se i botten av skärmen och spelet fortfarande är under utveckling. Hästspel i VR hör inte till vanligheterna, så det ska bli väldigt spännande att se mer!
 
 
 
   (Ursäkta för fortsatt låg uppdatering. Jag har mailat Blogg.se's support ca 5 gånger vid det här laget (eftersom jag har stora problem med att nå bloggen för att kunna skriva inlägg), men de verkar helt ointresserade av att hjälpa sina kunder och slutar bara svara helt efter ett par mail.)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.