Chrome Pointer

Nya mobilbakgrunder finns ute!

   Klicka på knappen "Gratis grafik" i menyn till vänster och klicka er där vidare för att hitta gratis mobilbakgrunder. Alla är utpassade till iPhone 5, eftersom det är den överlägset populäraste modellen bland mina bloggläsare/Instaföljare. Denna bild står idag i fokus i tre olika miljöer - sommar, höst och vinter! Kika in på grafikinlägget för att se bakgrunderna.
 
   En uppspeedad video då jag visar hur skapandet av denna pålle gick till kommer senare idag eller tidigt i morgon :)
 
 


Selma Frendtree

Ja nya mobilbakgrunder precis nu när jag behöver en y´ny bakgrund åter kommer kanske med en beskrivning vad jag tycker om dom:)

Selma Frendtree

Måste nu dock klippa bort en del av det bakom hästen men fick iallafall plats med hästen:) Fastnade för när den är i äppellunden nu vet jag vart jag ska gå när jag är i behov av en mobilbakgrund men innan bakgrunden ska jag kolla på inställningarna och se om jag kan fixa mitt problem

Svar: Nu vet jag inte vilken telefon du har, men om man ska använda bilden på en iPhone är man typ så illa tvungen att klippa av en bit. Alla Wallpapers för iPhone är så, trots att de har korrekta mått. Det är därför hästen inte täcker hela bilden!
Esmeralda Silverforce

Selma Frendtree

Förlåt om detta är spam men gud du vill inte veta hur snyggt det blev när man har så att man ser en del av bilden i taget det blev super snyggt! Återigen lätt dom finaste mobilbakgrunderna i världen!

Selma Frendtree

En LG men det är bättre en standardbilden för min telefon!

Astrid Wintervalley

Hej Esme!
Jag har en fråga; Vad är textfilerna och hur kommer man åt dem? Jag har sett fler bloggare som skrivit om dem inte fattat riktigt....
Tacksam för svar! :D

Svar: Om du menar SSO's textfiler är det ingenting som jag tänker berätta minsta lilla om :P Nejmen jag tycker det är rent ut sagt skittråkigt då SSO-teamet kämpar hårt för att överraska med nya grejer, och spelarna sabbar grejen genom att rota i filerna, hitta något nytt och sen går till sina kompisar med "HALLÅ HELA VÄRLDEN OMG KOLLA VAD JAG HITTADE". Det SUGER, särskilt då man är spänd och förväntansfull på att få höra något från SSO då tiden närmar sig. Sen vill ju folk kunna rota i textfilerna för att göra vildhästbuggen, något som SSO inte vill att vi gör eftersom det kan orsaka problem för den som försöker sig på den - så jag stödjer absolut inte att man letar upp filerna. Nu antar jag iaf att det är spelets filer du är ute efter, eftersom jag inte förstår vad annars det skulle vara...? xP
Esmeralda Silverforce

Cassandra Watersmith

Bakgrunderna har jättefina och de passade perfekt till min Samsung S4 då jag inte behövde beskära den alls. Tack! :D

Molly Sunhand

har du något tips på redigerinsprogram? :)

jag tycker att du gör så fina bilder :D ;)


Svar: Photoshop, utan att tveka. Värt att betala för! (och tack!)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.