Chrome Pointer

Bild på bild

   Jag blev så sjukt inspirerad till att göra en grej idag. Har haft konceptet i huvudet i över ett år men nu är det dags! Ni får se mer snart... linearten blev mycket bättre än jag kunnat föreställa mig, trots att jag är helt och totalt värdelös då det kommer till att rita människor alls.
 
 
 
   Idag var det SSO's födelsedagsuppdatering! Yaay! Tänk att på måndag har jag spelat det här spelet i fyra år?! Eller, jag tar för givet att det är den femte oktober jag började spela - det går inte att kolla upp för min del såvitt jag vet, eftersom jag skapade mitt konto redan 2010 i hopp om att få bli "testryttare" för spelet. Tänk vad det har utvecklats sen dess! Jag är så glad över att jag fått chansen att se spelet från början och att jag har kunnat följa dess utveckling som spelare under de här åren.
 
   Nu kan man alltså fira lite i själva spelet! Jag tänker lätt dra nytta av 1500 xp för hästen i de dagliga födelsedagsloppen - vilken lycklig överraskning, jag hade fått för mig att det bara skulle bli 500xp så jag klagar absolut inte, haha! Glöm inte heller att prata med tjejen som ger ut födelsedagskläder för att få coola grejer + extra xp! Jag lär inte nå level 18 på det här men nära på... har bara några ynka centimeter kvar på min xp-mätare nu! Innan 2016 kommer Esme Silverforce komma upp i lvl 18, no doubt!
 
   Hur länge har ni hängt med i spelet nu? Är det här ert första födelsedagsfirande i SSO, eller har ni varit med förr?


Jag✨

Hejhej!
Hur många levlar finns det i SSO??

Elsa måne moonlund

Det här är min andra födelsedag :)

Samantha Nightgarden

Jag började spela under Star Stables andra födelsedagsfirande så har spelat i snart 2 år!

Sally Hawklord

Jag har spelat i två år men jag har varit med om 3 födelsedagar. För jag skapade mitt konto nån vecka före två års dagen. Haha jag köpte en ny häst bara för tävlingarnaX)

Molly Rainstone

Det här blir min 3 födelsedagsfirande. Började spela i december 2011❤️

Jennifer Purpleheart

Började spelade i maj- juni 2013 och spelet har utvecklats rejält sen dess! ❤️

Esmeralda Nightnest

Det är mitt första födelsedagsfirande! Började spela i somras😃

Ria

Jag är lite tveksam när jag började spela... Jag vet att jag signade upp mig på deras hemsida typ 2008, och det äldsta mail jag har som verkar vara om spelet är från 2011-02-26, vilket borde stämma med tanke på att jag är ganska säker på att jag var testryttare en gång i tiden^^

Ria

Mitt äldsta mail angående spelet är från 2011-02-26, så jag gissar att det var runt då som jag började spela(var testryttare) =D

Rose Greenhill

Har spelat sedan någon gång i December 2011, så det är nästan 4 år nu ^^

Cecilia Gladefield

Blrjade spela september/oktober 2012 så har häbgt med ett tag ;D Tänk att det redan har gått fyra år, tiden går fort när nan har roligt ;DD

Ellie

Det här är mitt andra födelsedagsfirande på sso, jag har spelat sen Agusti 2014

Maria Moonfield ♥

Jag började spela för första gången 2012. Någon gång mellan juni-augusti. Minns faktiskt inte exakt när. Så jag har varit med på alla födelsedagar :D Det har varit helt underbart. Minns den dagen jag hittade till sso. Jag skulle logga in på stallet.se efter en lång tids paus och ser reklamen. Det är Star Stable Online och jag blir nyfiken eftersom jag känner igen det på något sätt. Tycker det set ut som spelen man fick i polluxklubben och såklart hade jag rätt. Och på den vägen är det :)
Oj, vilken lång kommentar xD

Sophia Silverfield

har varit med ett tag också. Sen de kom upp med hemsidan för första gången. Väntade också på att bli en test rider och blev även en :)

Meja

3 År, Hängt med ett litet tag i alla fall... Jag älskar Star Stable Online, helt klart bästa hästspelet!

Jenny Silverson

Jag har hängt med från första födelsedagen! <3

Lova Winterside

Andra året jag är med och firar starstables födelsedag :) hade t.o.m kvar tårta sen förra året haha

Meja Swiftbell

Är den högsta leveln 18??

Svar: Japp, just nu är det så!
Esmeralda Silverforce

Matilda Silverwater

4:e året, har varit med på alla firanden hittills :D

Började spela den 30:e augusti 2012 och blev SR någon månad efter, så en sak jag minns av det första firandet var att jag inte kunde köpa det stora födelsedagsschabraket för att jag var under level 10 :P

Matilda Southtree

Jag skapade mitt konto innan jag började spela (ingen karaktär dock), och det gick att få veta när jag skapade Matilda Southtree :D
Jag var med förra året, och om jag inte minns fel så fick vi hela 2500 xp till hästen, och inte bara 1500 O.o

Sheila Cloudbell

Ja asså, jag har spelat längre men jag började spela "på riktigt" (skaffade sr) men det gjorde jag den 23.11.14 så snart är det ett år! :)

Klara Eaåststar

I år firar jag SSO's födelsedag för andra gången! :))

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.