Chrome Pointer

AND SO WE'RE BACK FROM OUTER SPACE

  ...förlåt. Men In Black II går på dumburken. Mopsen Frank sjunger.
 
   Men jag är här. Har haft en lång och allmänt vedervärdig dag med läkarbesök, inställda helgplaner och lite allmänt dåligt mående. Jag har lyckats få svinkoppor, fråga mig inte varför, så jag ser ut som en förbaskad alien. Bara så ni vet, då den stundande zombieapokalypsen bryter ut var jag startskottet.
 
   Ehm... vad händer i övrigt? Inte mycket. Jag tänkte glida in på SSO och chilla lite samtidigt som jag tittar på MIB. I morgon är det uppdatering - kanske det bringar något spännande? (För ni har väl sett teasern på SSO's Insta?)
 
EDIT: HOLY COW PEOPLE, jag som tänkt på det här i flera dagar och så missar jag det bara för att den här dagen har varit kaos - DET ÄR FÖRSTA SEPTEMBER! MOT HOGWARTS!


Lovisa Westforest

Dessutom så var det igår som James Sirius åkte till Kings Cross för att starta sitt första år på Hogwarts! :)

Tove Appledotter

Krya på dig nu Esme!
Fattar inte hur jag kunde missa Hogwarts Expressen i år igen!!! Varför får aldrig vi HP fans något brev!!!

Krya på dig❤️

/Tove

Ronja McKnight

Gick du till läkaren för svinkoppar?
Jag har haft det 3 gånger tidigare (benen, ansiktet och ljumsken) smittar öppet bland folk därför ska de plåstras om utomhus. Finns en jättebra salva som jag fick utskrivet och nått flytande medel (spritaktit) för att göra de rent med. O de sved inte vad jag kommer ihåg...
De märktes att det var första höstdagen igår.. Hur går det med foderhästen? "mitt"stall i söder har ff 2 lediga boxar

Svar: Blir ingen häst tyvärr :/
Esmeralda Silverforce

April Pinehill

Ses där! ;)

Linda Seastreet

Började mitt 5:e år i går på Hogwarts ✌🏼️

Sheila Cloudbell

Haha! Jag mår lika "bra" som du, Esme! Kan inte du göra fler videor med Kim? (aka Brigitta Underhand)

Svar: Jag är aldrig hemma på samma tider som vanligt folk, så från min sida lovas det ingenting - men om han skulle vilja spela in något med mig så skulle jag absolut fundera över saken, jag tycker vi hade roligt sist :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.