Chrome Pointer

Mina elever i Hogwarts Legacy

   Jag har ju fyra olika save files i Hogwarts Legacy, så tänkte introducera dem alla lite kort.
 
   Esme Silverforce är den ni känner till om ni hängt med på mina livestreams genom spelet. Hon är en Gryffindor, och den enda som hunnit ta sina OWLs. Hon har hög moral och är principfast, och har vägrat lära sig några oförlåtliga förbannelser.
   Esme i Hogwarts Legacy
 
   Näst ut är Hufflepuffaren Hetty Doyle. Hetty tar livet med brutal ärlighet och en klackspark - även då det kommer till att lära sig oförlåtliga förbannelser. Hon har inte kommit så långt än, men hon kommer lära sig alla tre.
   Hetty i Hogwarts Legacy. Det syns inte kanonbra här, men hon har ett rejält ärr över höger kind.
 
   Detsamma gäller för Slytherinaren Isaac Cole, som är lite artigare än Hetty men fortfarande är intresserad av vilka dörrar som de oförlåtliga förbannelserna kan öppna.
   Isaac i Hogwarts Legacy. Vad Isaac varit med om innan han började på Hogwarts vet ingen, men det där ärret måste ha någon historia bakom sig.
 
   Sist ut är Ravenclawaren Maura Gale, som inte riktigt vet var hon kommer landa än. Än så länge roar hon sig med att utkräva gott om betalt för alla tjänster hon utför i Hogwarts Valley.
   Maura i Hogwarts Legacy. Maura var menad att vara väldigt blek och blond, men de blonda håren ser imo inte superbra ut så istället blev hon superblek och mörkhårig.
 
   Det var btw inte alls meningen att de sista tre skulle få så lika efternamn. Doyle, Cole, Gale. Jag gjorde snabba googlingar inför varje namnval för att hitta något -ish brittiskt och det var först då jag hade alla tre sparfilerna uppe som jag insåg hur lika de var. Oh well!
 
   Vad har ni döpt alla era Hogwartselever till?


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.