Chrome Pointer

Utvärdering av FÖRRA veckans uppdatering

   Sen till tusen, men jag har ju varit lite nere eftersom jag mått dåligt. Idag är jag dock på topp - har spenderat några timmar i ett stall och det behövdes verkligen. Jag höll på att bli adopterad av två hästar, haha, de blev lite väl kärlekskranka efter att jag kliat lite på dem och de följde efter mig ett bra tag medan jag vandrade runt i deras hage, hehe...
 
   Men NU, uppdateringen! (Och för er som inte spelat uppdragen än - SPOILER ALERT!) Jo, FÖRRA veckan kom ett nytt uppdrag med yngsta dottern på Sunfieldgården, alltså lilla Freja. Freja älskar djur och är väldigt van vid dem eftersom hon bor på en gård med typ alla djur på denna jord förutom elefanter (smärre överdrift), och nu gällde det att hjälpa henne med hennes läxor så att hon skulle få spela sitt nya favoritspel - Star Horses. Hm, undrar vad det kan vara baserat på...?
 
   Moralen med den här historien var det absolut inget fel på. Jag tycker däremot den var riktigt bra! Freja måste göra läxorna INNAN hon får spela spel, och hon behöver också lära sig att man ska vara försiktig med vilda djur, särskilt dem som kanske kan tänkas vara farliga. Freja hittar spår efter orm innan hon hittar själva ormen (det gillade jag också), Freja forskar om ormen, Freja fångar ormen efter att noggrant ha byggt en ormfälla - en duktig liten tjej som dessutom inser att det var hennes eget fel att hon blev ormbiten, eftersom hon råkade skrämma ormen.
 
 
 
 
   Men Freja gav sig liksom inte med det, utan hon skulle ju veta mer om ormen. Bort till Glömda hedarna (efter ett litet pop quiz - gäller att man hänger med här!) och fota ormar, innan Freja utmanade till en tävling. Och sånt tackar man inte nej till! Jag älskar de där engångstävlingarna, för det är rätt kul att rida lite vägar man inte är lika van vid som med loppen man ridit femtioåtta miljarder gånger - plus att det är riktigt kul med alla grejer som finns utplacerade längsmed vägen bara för de här loppens skull!
 
 
   Freja kom ju dock inte hem, utan det blev till att vända tillbaka och leta efter henne - och där låg hon ju, sjuk och utmattad efter ormbettet. Bara att plocka hem henne till sin mamma! Kanske var ridturen lite i längsta laget - jag ringde faktiskt hem, för det kändes lite för långt att i princip skritta hela vägen tillbaka.
 
 
 
 
   Det hela avslutades med att man fick snacka med hela Jorviks läkare, aka. veterinären, som höll i ytterligare ett pop quiz. Åhåhå vad jag gillar sånt - det blir lite mer interaktivt!
 
 
   Jag gillade verkligen uppdragskedjan. Bra moral, bra uppbyggnad, rätt lagom långt. Kanske att det här med att hämta hem Freja var över en lite väl lång sträcka, om något. Men jag gillar då man får de här små quizzen då man behöver vara lite vaken, och jag gillar alla snygga små cut scenes med lite oväntade saker som händer. En scen på bara några sekunder kan få ett uppdrag att lyfta rätt mycket!
   Belöningen för uppdragskedjan var dock inget i min smak. Dessutom börjar min garderob bli rätt full - paniiiiik! Vill absolut inte behöva börja sälja saker, men det kommer så mycket snygga grejer in i spelet nu...
 
   Nejmen, slutsatsen - vad tyckte ni om denna uppdragsserie?


Tove Appledotter

Tyckte det var roligt! Kändes skönt med en lite längre uppdragserie efter alla dom här mini med att hitta katter mm. Men som sagt jag inprincip DOG när jag skulle skritt trava hem med Freja bor vid Steve så inget ringa hem där inte.

Stephanie Diamondfall

Älskar dessa lite större miniuppdrag. Tycker de senaste har blivit jättebra. Älskade denna och ääääääälskade den med Butterfly och Valiant. Men ofc så vill man ju ha huvuduppdrag, men detta är också kul.

Meja

Jätte Rolig Uppdragserie! :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.