Chrome Pointer

Vinnarredigering

   Då jag nådde 13k följare på Instagram hade jag en edit-giveaway. Nellie Zebrafield från Polen vann!
 
 
   Hon kommer få en version utan text, men det kändes lämpligt att banka på lite extra text på Instagram för att förhindra bildstölder :) Otroligt svår bild eftersom jag hade svårt med skuggningen, så jag slopade att ta med hovar och ben som jag tänkt från början. Däremot älskar jag huvan, schabraket och pannbandet!


Meja Swiftbell

Snyggt :D

Svar: Tack!
Esmeralda Silverforce

Zsuzsanna

Men asså shit, detta absolut en av mina favoritredigeringar (nu snackar vi alltså av alla jag sett). Du har en sån stor tavang och jag tycker verkligen inte att du ska sluta med de du gör.

Sedan undrar jag bara om du har gjort din redigering själv eller om du har hittat en på nätet (som du får använda såklart då). Och om du använder en på nätet undrar jag även vart du hittade en (om du gör egna kanske du även kan tipsa om sidor).

Skulle vara jätte tacksam för svar för behöver en ny bakgrundsbild haha.

Svar: Snäll du är, tack!
Jag ritar min lineart själv med referensbilder. Det betyder att jag tittar på en bild på en riktig häst för att proportioner och poseringar ska bli så rätt som möjligt :)
Esmeralda Silverforce

Diana

Skit snyggt!!

Svar: Tack!
Esmeralda Silverforce

Piper Archyard

Åh, älskar huvudet och all utrustning! Om bara min nedrans ritplatta ville fungera, haha. Du är enormt duktig!


Svar: Tack! Hojta gärna till om du får den att funka, jag gillar verkligen dina redigeringar!
Esmeralda Silverforce

Fiona Underland

Jättefint. :)

Svar: Tack!
Esmeralda Silverforce

Piper Archyard

Tusen tack vad snällt sagt! ;)

Selma Purplevelley

Sluta vara så duktig alla blir ju så fett avensjuka xD Nejdå, du ska få behålla din talang ..... Ett tag till... Hihihi....

Men älskar ALLT du gör på din blogg och alla videor , och ALLT somsagt. Jag älskar verkligen hur du förklarar saker och du berrättar saker i dina videor. Brukar varje dag gå in på din blogg och titta!

Jag brukar också kika in på din yt kanal varje dag , och älskar den nya Zoo-Tycoon Dino du har börjat med! Ska forsätta följa den! Och såklart Pennys äventyr :)!

//Selma ♥

Melissa Silverforce/Martina Shydawn

Underbart snyggt! Du har sån talang, blir mer och mer impad för varje bild du lägger ut. :D

kamilla deersmith

jag undrar bara hur du gör alla bilderna jag skulle också vilja göra sådana bilder

den bilden blev jätte jätte jätte fin (asso den som du gjorde såklart)

Amanda Lightninggirl

Du er helt utrolig! Du er den største inspirasjonskilden min og du motiverer meg helt enormt! Kan du lage flere speededits til youtube? Jeg er veldig glad i å se på de og jeg lærer veldig mye i hver eneste video, målet mitt er å bli like flink som deg :D

Svar: Snäll du är, tack så mycket!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.