Chrome Pointer

Det rullar på!

   Början på den här veckan var inge vidare men nu börjar allt kännas ok igen. Skönt.
 
   Jag ska försöka spela in en edit-video idag. Beror på vad som händer i krokarna här hos mig, men det vore kul att få upp en sådan. Så länge kan jag roa er med det senaste avsnittet av SSO Ride Through, som jag laddade upp i natt.
 


Claire Masterknight

Bra video! Vad är det för stövlar du har på dig i videon? De är jättesnygga i alla fall :)

Svar: Tack! Jag håller per princip aldrig ordning på var jag köper saker - http://starstable.bplaced.net/db/en/clothes.html
Esmeralda Silverforce

Delilah Riverfall

Är så glad för jag var med i din video i början när du var på Marleys! Synd att jag inte tänkte på att det var du :(

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.