Chrome Pointer

Utdöda djur överallt

   Ja, tyvärr gick det inte att fortsätta på djurparken jag har gjort en videoserie om, eftersom spelfilen blev korrupt och därmed inte går att använda. Meeen jag börjar om! Denna gång är det en djurpark med enbart utdöda djur som gäller - eller ja, utdöda djur, några bisonoxar och en och annan ponny.
 


Karolina

Hej Esme!
Tänkte höra om du har laddat ner ZT2 eller om du köpte det.
Har spenderat hela eftermiddagen nu med att försöka ladda ner spelet men har inte fått det att fungera. Känner mig smått desperat då jag verkligen blev sugen på att spela det nu efter att ha sätt dig spela det.
Hoppas du kan hjälpa mig.
Med vänliga hälsningar,
Karolina

Svar: Jag har köpt det, och rekommenderar verkligen inte nedladdning av något spel illegalt.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.