Chrome Pointer

Lyckan över retrofits

   När vi använder oss av uttrycket "retrofit" i SSO-sammanhang så handlar det om när äldre hästar i spelet får ny utrustning anpassad på sig.
 
   Inför vintern 2023 fick vi retrofits till tre hästraser -- araben, shiren och islänningen. Jag har LÄNGTAT efter islänningen så mycket så ni förstår inte. Att kunna ha dressyrsadeln på den gör för mig enorm skillnad för inlevelsen, och att den nu också kan ha både vojlock och bell boots gör förstås utrustningen mer realistisk. Shiren kunde redan ha på sig det mesta men det är självklart superpositivt med mer utrustning till den med, men araben ligger mig väldigt nära hjärtat och det känns skönt i själen att den är klar, haha.
 
   Vilka hästar hoppas ni ska retrofitas härnäst?
 
   Det var sjukt nice att kunna klä upp den här nya snyggingen i hoppschabrak! Denna häst har än inte fått ett namn.


Fanni Riverfall

Belgiska varmbloden, haflinger, appaloosan och welsh ponnyn, alla i gen 3. Det är mina favoritraser och vill kunna ha de nya bootsen och vojlockarna.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.