Chrome Pointer

 
   ...bara så ni vet, att ställa upp en extra datorskärm till min dator, så att jag har två, är typ det bästa som någonsin gjorts i mitt hem, haha... Nu kan jag dra foton fram och tillbaka och direkt lägga dem i korrekta mappar så att jag vet om de är använda förut! Om ni har en extra datorskärm hemma som ligger och skräpar och har platsen att använda den - GÖR DET! YOU WILL NOT REGRET IT! (Eller jo, möjligen den dagen man återgår till bara en skärm...)


☆Jag☆

Hej Esme! Jag vet att det här INTE hör till två dataskärmar, men jag har skickat ett mail till support och skrivit ungefär:
Kan jag få ta bort mitt konto, helst innan 30 sep, och innan SC-helgen är slut, eftersom jag ska bli SR.

Varför laggade det, osv.

Men jag har inte fått svar på typ... 5 dagar?

Så frågan är:
Vet du nåt annat sätt att ta bort/radera sin användare?

Svar: Enda sättet att radera en användare är att kontakta support. Men jag förstår inte riktigt - ska du TA BORT en användare för att köpa SR? :s
Esmeralda Silverforce

Ria

Två skärmar är guld värt. På mitt förra jobb hade jag en i porträtt-läge och en i landskap, porträtt var fantastisk att ha mail och liknande uppe i (och landskap till att leka i ps, iD och Illustrator) =)

Hemma har jag bara en skärm, skulle ha råd med två MEN mitt skrivbord är ganska litet så med en extra skärm skulle det bli mer omständligt att plugga :(

Rose

Jag har inte direkt två skärmar kopplade till min stationära, utan jag har min laptop precis bredvid. Men att ha en extra skärm som du skulle vara jäkligt nice, men jag får nöja mig med laptopen så länge :)

Meja Swiftbell

Jo, jag är ABSOLUT inte bekväm med mitt SSO-namn, och när jag inte är det blir det svårt att betala :)

Svar: Du behöver inte stressa för det! Om du "prenumererar" på Star Rider är det bara att du stänger av den prenumerationen, väntar på svar från support och sen skapar ditt nya konto eller hur det hela nu slutar :)
Esmeralda Silverforce

Fiona Underland

Mitt förvirrade sinne hade nock tyckt att det hade varit för klöddigt. :3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.