Chrome Pointer

Behöver lite hjälp av er igen!

   Jag skulle ha skrivit det här för länge sen men aja x) Bättre sent än aldrig!
 
   Ni vet att jag kanske skulle ha en foderhäst under vintern? Plan A löste sig inte, så nu är vi inne på Plan B. Jag och en kollega är ute efter stallplats i Stockholmsområdet. Kravet är fullservice och HELST möjlighet till ridhus. Vet ni ett sådan stall? Kommentera gärna och berätta vad stallhyran ligger på :) Sist hade jag ju ett maxtak för boxkostnad, men jag låter det ligga lite öppet nu för att se vad ni känner till! (Helt hopplöst att leta stallplatser på nätet - det står ju aldrig vad boxen kostar x( )


Jaquline

Jag ska fråga vad stallhyran är där jag har mina pållar :) återkommer om någon dag! :D

Meja :D

Jag har ju ingen häst, så kan ej tipsa :(
Dessutom bor jag ju inte i Stockholm såå :(
Ha det bra☆☆

Michelle Dragonhill

Ute på Värmdö finns Skärgårdens RF/Gustavsbergs Ridcenter, Södra Evlinge gård, Stall Sandös Hagar/Sandö sportryttarförening, Stall Siggesta (vet ej om de har fullservice), Stora Kovik, Stall Fågelbro, Stall Skaft och många fler. Detta var de jag kunde komma på direkt som har fullservice, fler finns här: http://www.visionhastvarmdo.se/visionhastvarmdo/extern/inackorderingsstall.htm

Dock är ju stallhyran ofta över 6000-7000 kr...

Svar: Är du säker på att det är fullservice, alltså att man lägger till på stallhyran då att utsläpp/mockning/fordringar ingår?
Esmeralda Silverforce

Mell/Mos

på Järfälla ridcenter/Säby gård finns det ridhus, mkt skog, kollektivstall och padock. dock kostar det 4 000 i månaden men om du söker på blocket efter stallplatser kommer det upp jättebra platser med billigt pris :D

Michelle Dragonhill

Tror det är så på de flesta jag skrev, mockning är nog inte "standard" med går att lägga till mot en avgift. På några av de jag skrev tror jag helgerna drivs kollektivt enligt schema.

Filippa Candlepie

Ute på Ekerö finns Ekerö Ridskola, med tillgång till box och ridhus i ett privatstall. Jag vet dock inte hyran, men googla bara på Ekerö RIdskola så borde du hitta deras hemsida, där finns det nog information. Det finns även fina ridvägar i skog och en gruspaddock som man kan boka. Man kan anmäla sig till avancerade dressyr/hopprupper m.m.

Izabella Fastside

Öråker gård i nordöstra stockholm, väldigt billig stallhyra dock inget ridhus på gården men det finns ett ca. 20 min bort med häst:) exakt pris vet jag inte men med "halv service" tar de 1500 / månad

Tilda Diamondsmith

Jag rider på Uppsala ponnyklubb och där tror jag det finns lediga stallplatser. Vi har ridhus och skog och flera paddockar❤️❤️ Kram kram ❤️

Svar: Tack men Uppsala är alldeles för långt bort för mig, pendlandet skulle nästan bli längre än en arbetsdag xP
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.