Chrome Pointer

Kasst

   Dagen började bra, men jag blev mer och mer irriterad allt eftersom dagen fortgick. Började väl med att jag spelade in ett avsnitt av SSO Ride Through där det inte fanns en enda grej som fungerade som jag tänkt mig, och sen gick det lite utför från där. Jag har nyss skrivit världens rage-inlägg angående en grej (icke SSO-relaterat), men raderade det hela för det var bara så bittert.
 
   Självklart har jag inte gjort redigeringen jag tänkt mig heller... :( Fastnade framför både EM i fälttävlan och SSO. Får se om jag får ordning på något i morgon. Så himla tråkigt, skulle så gärna vilja redigera hur mycket som helst men det finns en massa i skallen som stoppar upp det hela.
 
   Nya tag i morgon - planen är att redigeringen jag gör härnäst ska utgöra "basen" för de nya mobilbakgrunderna jag pratade om i veckan.
 
 


❤️Ebba❤️

Först vill jag bara säga att du är bäst❤️Jag undrar om du kan ha en frågestund här på bloggen igen?❤️

Svar: Jag hade en frågestund ganska nyligen, så det får nog vänta ett tag :)
Esmeralda Silverforce

❤Ebba❤

Kostar det att ha Youtube?Kostar det att lägga upp videos?

Svar: Det kostar absolut ingenting, däremot tjänar jag pengar på min kanal.
Esmeralda Silverforce

❤Ebba❤

Min kompis My har Youtube men hon vet inte om hon tjänar pengar på att lägga ut videos!Tror du hon gör det?

Svar: Om hon inte vet svaret själv kan jag lova att hon inte gör det. Man måste gå igenom ett antal steg för det, och om hon inte är myndig måste hon ha hjälp av sina föräldrar.
Esmeralda Silverforce

❤️Ebba❤️

Hon har lagt av med youtube!När hon skulle ladda upp videoklipp så nerladdades videorna!Men jag och hon ska snart skaffa en ny som heter EM som står för Ebba och My!Vill du premunera och gilla och dela och kommentera våra videos?Vi skulle bli superglada!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.