Chrome Pointer

Vad händer, geez?

   Jag har tappat all känsla för schemaläggning och kontinuerlitet (<- säkert felstavat till tusen) och glömmer typ bort att jag har en blogg, haha. Men det händer grejer ändå!
 
   Om ni nu tittar in i mitt redigeringsgalleri finns det nu en ny länk i det inlägget som leder till bilder jag redigerat speciellt till andra spelare. Jag har aldrig haft dem någonstans förut enbart för att visas upp, och jag tänkte att de kunde få sig en plats nu då jag har slutat posta mina bilder på andra sociala medier. Klicka alltså på knappen "Redigeringsgalleri" i menyn till vänster och klicka vidare på länken i inlägget för att se bilderna!
 
   Jag verkar ha fått kristallsjukan igen (alltså bra hälsa här eller vad, haha) men jag ska satsa på att spela in videor i helgen! Hoppas bara att det funkar, då jag väldigt lätt mår illa. Jag ska göra mitt absolut bästa för att få upp ett avsnitt av ZT2 på söndag ;) Och jag vill passa på att jobba med SSO Ride Through också, eftersom det inte är långt kvar till Gyllenåsarna och mer huvuduppdrag, + att det är rätt kul att spela in PennyGirl.
 
   Btw rotade jag igenom mina mappar med redigeringar i morse, och jag hittade några grejer jag inte ens kom ihåg att jag gjort, haha... det är ändå lite kul ^^
 


April Pinehill

Hihihihi Dumbledore citat<3333

Holly Northwright

Haha bästa citatet ^-^

Tilde Darkstorm

Hahah!!! Känner igen det citatet överallt!!:D Från PoA va?

Svar: Of course! ^^
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.