Chrome Pointer

Star Stables nya intro

   I december 2023 gjordes SSO's första ca 30 minuter om HELT. Istället för att se en vägg av text och sedan landa i en instängd gård med Justin ser man nu vyer över hela Jorvik innan man träffar sin häst och lär sig rida tillsammans med Maya och Lisa. Man spenderar sedan en stund på denna ridlägerö där man träffar alla fyra Ödesryttare innan man till slut ger sig ut till Moorland för att träffa Justin, lära sig sköta sin häst, och sen rullar på med spelet så som det tidigare varit.
 
   Jag hade tänkt ladda upp en video tidigare för att dokumentera det här, men i dagens uppdatering fick sig Lorettas häst Bartok ett lyft. Han var tidigare en Trakhener, men han är nu utbytt till en fancy KWPN. Därmed ville jag vänta med att spela in det här tills Bartok såg lite fräschare ut, även fast han bara swishar förbi under någon sekund.
 
   Såhär har iaf början av spelet sett ut det senaste halvåret!
 


Dani Silvergarden

Såg klippet igår och tyckte det såg trevligt ut :)

Dalma Starwater

Det ser så fint ut! Så roligt att ni har börjat uppdatera de tidigaste spelupplevelserna i spelet, måste nästan starta ett nytt konto så att jag kan uppleva det själv. C:

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.