Chrome Pointer

SSOHorsePrompt #16

 
   Önskar att vi hade massa fler westerntemade schabrak och skjortor, känns som att jag alltid vandrar mellan tre olika färger så fort som jag ska göra något westernrelaterat ^^'
I morgon...

   ...är det dags för Silvergladebyn att få sig ett STORT lyft. Jag har ridit runt i de nya miljöerna i nästan en månad och kan knappt vänta på att få ändringarna i livespelet!
 
SSOHorsePrompt #15

 
   Hade typ tänkt ta en urhäst för dagens prompt, men eftersom jag redan haft en urhäst i utmaningen fick en av mina Curlies komma ut och leka istället!
SSOHorsePrompt #14

 
   Då jag var liten och gick på ridläger hade vi en extremt långgrund strand intill stallet som hörde till markerna. Jag red samma häst år efter år, en underbart snäll tinkervalack, och efter dagens båda ridpass bytte alla barn om till badkläder, hoppade upp på hästarna barbacka och red ner till stranden. Jag var och är en räddhare på hästryggen och att försöka manövrera runt pålle i vattnet medan han helst ville plaska järnet var inte något jag var superbekväm med. Idag tror jag att jag skulle uppskatta upplevelsen mycket mer, och jag saknar chansen att ens kunna skritta ut i vattnet och fortsätta skritta rakt ut i hundratals meter innan man ens hade vatten till knäna. Jag har faktiskt fortfarande aldrig simmat till häst, det kändes liksom som en onödig risk att rida långt nog ut för att hästen inte skulle bottna längre (jag badade själv vid den stranden dagligen under många somrar och det var knappt att jag själv gick ut långt nog för att inte bottna, iom hur långt bort man var från stranden).
   Det är de minnena som kommer fram varje gång som jag står framför Fort Pintas strand. Och för barbackaridning finns det ingen bättre kompis än ett fluffigt litet russ.
SSOHorsePrompt #13

 
   Färgen på den här hästen är en av mina favoriter genom hela spelet. Sen älskar jag Star Stables Clydesdales också, så det gör ju inte saken sämre! 
SSOHorsePrompt #12

 
   Älskar alltid tigrerade hästar, men är typ BESATT av den här hästen. Älskar allt med honom!
SSOHorsePrompt #11

 
   Det blev en miniredigering dagen till ära! Efter år av längtan fick min Helios en uppdatering och jösses i min lilla låda vad den här hästen är underbar. Så sjukt snygg! Önskar btw att vi hade en permanent dressyrarena som man kunde lattja runt i...
SSOHorsePrompt #10

 
   Min Birch vid namn Groot syns inte så herrans ofta här numera, så tyckte det kändes lämpligt att han skulle få vara med i det här promptet! Säger det ofta, men en av spelets snyggaste hästar, bland många andra.
SSOHorsePrompt #9

 
   Rena rama turen att en fjäril råkade flyga förbi då jag försökte fota porträttbilder på min Frieser Darkrai!
SSOHorsePrompt #8

 
   Full rulle i terrängen på ett fullblod, så som sig bör!
SSOHorsePrompt #7

 
   Ibland glömmer jag bort det här med speciella rörelser på hästarna i spelet. Det är liksom inte så himla ofta jag använder dem - men de är himla coola! Önskar att fler hästar än Marwarin kunde buga ibland...
SSOHorsePrompt #6

 
   Sedan Trakehnerns gångarter uppdaterades uppskattar jag hästen så mycket mer. Den långa halsen är nu härligt välvd och bakbenen hänger med kroppen bättre och hästen ser cool och sportig ut. Har alltid älskat färgen på min Footie som ni ser på bilden ovan, men nu känner jag att jag har än mer anledning att njuta av hästen!
SSOHorsePrompt #5

 
   Urhästarna är urcoola. Älskar, älskar, älskar. Han ser ut som ett bergatroll här ute i skogen, gör han inte?
SSOHorsePrompt #4

 
   Jag tycker och har alltid tyckt att Chincoteagueponnyerna är sjukt underskattade. Det här är min ponny Jolly. Jag älskar Jolly. Han är som Grumpy Cat i hästformat.
SSOHorsePrompt #3

 
   Hästarna på Jorvik hoppar alltid så förbenat högt och har gjort så sedan Starshine Legacys dagar, men ibland önskar jag allt att de hoppade lite lägre så man lättare kunde ta snygga hoppbilder. Min Finnhäst Miracle fick äran att ställa upp för dagens bild!
SSOHorsePrompt #2

 
   Ash må vara viktig för mig, men de här två ligger på en helt annan nivå. De är båda två baserade på hästar som jag känt och älskat i verkliga livet. Den ena har lämnat jordelivet sedan många år och den andra har inte många år kvar innan det är hennes tur. Att få se dem på Jorvik, inte minst tillsammans (då de aldrig träffades IRL), värmer min själ.
En fräschare Helios

   Helios vs Helios
 
   Jag älskade min gamla arab Helios då det begav sig, men i takt med att Star Stable utvecklades framåt kändes hästen extremt utdaterad. Till min sorg kom det ingen palominoarab bland hästarna i Gen 2 (jag struntar fullkomligt i att renrasiga araber inte kan vara palomino, hit med min gyllene häst bara), men nu äntligen var det dags för min gamla Helios att gå i pension och en ny kung har tagit hans plats. Min gamla Sunmaster är nu Sunking, ett namn värdigt min Helios!
SSOHorsePrompt #1

   Så, jag kan ha startat ett nytt prompt. Och, för att inte låta bloggen helt ligga i dvala medan jag är borta på semester tänkte jag posta promptet här likväl som på Instagram!
 
 
Dag 1 är då tillägnat min allra första häst i Star Stable!
 
 
   Det här är Ashdancer, eller Ash. Jag och Ash har hängt ihop jättelänge. I oktober är det tio år. Har aldrig varit med om maken till trogen digital följeslagare. Älskar min Ash. ♥

Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.