Chrome Pointer

SSOHorsePrompt #3

 
   Hästarna på Jorvik hoppar alltid så förbenat högt och har gjort så sedan Starshine Legacys dagar, men ibland önskar jag allt att de hoppade lite lägre så man lättare kunde ta snygga hoppbilder. Min Finnhäst Miracle fick äran att ställa upp för dagens bild!


Quinn Catforce

Håller med till 100%!

Speciellt med de nyare tävlingarna som har så otroligt vackra hinder och i mer realistiska höjder, och hästarnas hoppanimationer som är så fina! Skulle så gärna vilja fota massa fina hoppbilder men det blir lite svårt när de hoppar så högt😅

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.