Chrome Pointer

Amerikas mest glorifierade frisbee

   Jag tror inte jag nämnt det mycket här på bloggen, men jag är ett stort Marvel-fan. Spider-Man har varit min stora favorit sedan barndomen och jag tittade mycket på de animerade versionerna av både Spider-Man och X-men som liten, och sen var det ett rätt självklart steg att börja följa MCU och därigenom vidga vyerna till fler hjältar inom IPt.
 
   En av de grejer jag gillar bäst i MCU's stridsscener är Captain America's sköld. Precis som Spider-Man säger i Civil War:
 
   Skölden fungerar på ett sätt som gör det så otroligt tillfredställande att se den svingas runt och knocka folk och på något sätt alltid studsa tillbaka som en blandning mellan frisbee, bumerang och studsboll. En av mina favoritscener i Falcon and the Winter Soldier är då Sam och Bucky leker med skölden medan de reder ut sitt "so we're a couple of guys"-förhållande, inte bara för att de behövde ett snack utan också för att de kämpat genom hela säsongen för att reda ut vad skölden står för bara för att sno den och sen använda den som leksak.
   Hittade videon nedan som jag tyckte var både kul och intressant att följa iom hur skölden fungerar i MCU:
 
 
   Det går ju faktiskt att köpa skölden som samlarobjekt, och den brukar ofta kosta typ 1200kr eller något däromkring. Jag vet inte riktigt exakt hur det kommer se ut i mitt kommande hem (jag har fortfarande planer på att flytta så fort som möjligheten dyker upp - jag och hunden behöver lite mer utrymme), men jag är väldigt inne på att köpa just en sån sköld att hänga på en vägg. Vore det inte lite kul att använda Amerikas mest glorifierade frisbee som en väggprydnad?
   (Har märkt att det ska finnas en replica från just FatWS nu som kostar typ 1700, men den versionen ser SÅ mycket coolare ut så den hoppas jag kunna lägga vantarna på en dag, hehe)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.