Chrome Pointer

Skillnader som kanske inte märks?

   Jag vet inte om jag någonsin sett någon nämna det här... men vet ni om att gräset i Silverglade bytt färg ett par gånger sedan området fick sig ett grafiskt lyft för några år sedan?
 
   Esme och Lusitanon Remus, fotad 2019
 
   Esme och Knabstruppern Freckles, fotad 2020 
 
   Jag hade lite glömt det själv innan jag började sortera bilder häromdagen, haha. Det var en rätt liten förändring, men ändå märkbar i Jorviks värme! Det tidigare gräset låg närmare originalgräset, men är ganska kallt och gult medan det nuvarande gräset har en väldigt varm, grön ton. Jag föredrar dagens gräs, 100%!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.