Chrome Pointer

SSOHorsePrompt #13

 
   Färgen på den här hästen är en av mina favoriter genom hela spelet. Sen älskar jag Star Stables Clydesdales också, så det gör ju inte saken sämre! 


Matilda Southtree

Det här är nog den finaste bild på en SSO-clydesdale jag har sett, jättefint!
När jag ändå är här så kan jag passa på att säga att jag verkligen gillar att se de här bilderna på bloggen också med den lite annorlunda texten, det känns så fint att gå in på din blogg och kolla!

Quinn Catforce

Håller med Matilda! Jättekul att läsa lite annan text om bilderna också!😍

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.