Chrome Pointer

In the Heights

   Längtar något galet efter att få se In the Heights, ny film baserad på Lin-Manuel Mirandas musikal. Jepp, Hamiltonsnubben (Och ja, det är han som knatar runt med piraguavagnen någon minut in i klippet nedan). Om ni känner igen Usnavi som driver musiknumret nedan spelas han av Anthony Ramos, som spelade John Laurens/Phillip Hamilton i Hamilton. Jag lyssnade på musikalen för ett par år sedan och blev fast, men har inte sett någon typ av visuell version av den mer än typ något framförande av 96,000 på YouTube. Utöver Black Widow (som jag kommer se på Disney+ sekunden som den släpps) är det den här filmen som jag är mest taggad över för stunden! Har än bara hört att den ska finnas på HBO Max, men om den finns på HBO Nordic får jag ta och skaffa mig HBO ett tag bara för att se den här, hehe...
   Här är musikalens första nummer, där karaktärerna introduceras!
 


Alyssa Shyfall

Älskar Hmilton och man kan så höra att det är Lin-Manuel som har skrivit låten xD

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.