Chrome Pointer

SSOHorsePrompt #11

 
   Det blev en miniredigering dagen till ära! Efter år av längtan fick min Helios en uppdatering och jösses i min lilla låda vad den här hästen är underbar. Så sjukt snygg! Önskar btw att vi hade en permanent dressyrarena som man kunde lattja runt i...


Quinn Catforce

Åh jaa! Känns som åtminstone Silverglades Hästsportcenter borde ha en dressyrbana, det ska ju vara ett av de största och lyxigaste stallen, och i den ena ödesryttarboken beskrivs det ju som jättestort och Baronessan tränar dressyr där när gänget kommer dit🙈

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.