Chrome Pointer

SSOHorsePrompt #1

   Så, jag kan ha startat ett nytt prompt. Och, för att inte låta bloggen helt ligga i dvala medan jag är borta på semester tänkte jag posta promptet här likväl som på Instagram!
 
 
Dag 1 är då tillägnat min allra första häst i Star Stable!
 
 
   Det här är Ashdancer, eller Ash. Jag och Ash har hängt ihop jättelänge. I oktober är det tio år. Har aldrig varit med om maken till trogen digital följeslagare. Älskar min Ash. ♥


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.