Chrome Pointer

Sporcle och Tiermaker

   Har haft några hobbyprojekt på sistone, hehe... Berätta gärna om ni testar något listat här, vore kul att höra!
 
   - Tiermaker: Star Stable Gen 3 Horses (No Magic/Special horses) Tier List Maker
 
   - Sporcle: Star Stable Generation 2 Horses
   - Sporcle: Star Stable Generation 3 Horses
   - Sporcle: 'I'll Be There' Lyrics by Lisa Peterson
 
   Silvally
Kaos och katastrof

   Har haft en panikvecka, och det är ändå bara onsdag. Min hund blev akut sjuk i måndags morse och jag har vandrat runt som en zombie i väntan på att hon skulle få komma hem efter operation, utan att få någonting alls gjort. Nu ligger hon äntligen på min soffa igen och trots att vi nu har två veckor framför oss då jag ska försöka hålla henne lugn för att inte sabba operationsärret på magen känner jag att jag kan andas ut. Trots förmaningar från veterinär om att ha tratt på hunden så finns det noll intresse att ens titta på magen så hon får bara vara och ligga och sova i godan ro och kanske ha på sig dumstruten någon gång ibland om hon nu skulle göra en helomvändning och börja pilla på såret. Hon är nöjd över att vara hemma och efter att jag hört om hur hon betett sig på kliniken lättar min ångest så mycket nu då hon är tillbaka med mig och kan få slappna av ordentligt igen.
   Också - TACK OCH LOV för försäkringar. Det här hade blivit en extremt dyr historia om hunden inte varit försäkrad och nu blev det bara en redigt dyr historia.
 
   Om vi bortser från kaoset och katastrofen denna vecka bjudit på så är jag inne i en period då jag är väldigt trött och utmattad som det är. Det senaste året har varit riktigt, riktigt tufft, och det tar verkligen ut sin rätt nu. Tror det säger sig självt ändå, med den isolering många av oss levt i? Hade blivit galen för länge sen utan hunden. Jag försöker preppa lite på YouTube för att någon dag då the stars align spela in några voice overs och det borde inte ta emot så mycket som det gör. Har lite planer på seriöst KUL grejer, men har svårt att få tummen ur och faktiskt sätta igång. Vi kanske kommer in i en period då det händer lite mindre än vanligt på mina kanaler medan jag försöker pusha ut de videor som kräver mer jobb än bara "vanliga" playthroughs, men vi får se hur det slutar.
   Nu följer åtminstone några dagar då jag bara ska försöka slappna av och njuta av att ha valpis hemma igen. Har precis beställt en munkorg så jag inte behöver ha dödsångest över att hon ska äta allt hon hittar på promenader nu då hon läker ihop och i övrigt ska vi bara hänga tillsammans och mysa ♥
 
   Bild från Horse Life 2
I morgon kommer Finnhästen!

   Finnhästen är inte min favorit någonsin, men det är en supermysig allroundhäst som jag kommer ha massor med kul med. Älskar dess båda unika manstilar och det är överlag en jättehärlig representation av Finlands nationalhäst. Längtar!
 
Bilder från Hogwarts Mystery

   Jag är just nu inne på mitt femte år i Hogwarts Mystery och det känns som att man inte riktigt kommer någonstans då man bara blir bossad av Rakepick. Vet att storyn kommer ta några vändningar, men just nu tycker jag det är lite segt. Alla event runt huvudstoryn livar upp lite ändå! Här är lite än ovisade bilder från mitt äventyr:
 
   Erica Rath
 
   Pokalen från the All-Wizard Tournament - som jag vann!
 
   Mitt första möte med Badea - älskar hennes karaktär och tycker det är så coolt med en karaktär som uppfinner egna förtrollningar och som jobbar med magiska målningar!
 
   Esme på Quidditch tryouts (innan jag äntligen fick tag på en frisyr jag verkligen gillade)
 
   Esme och Penny möter MIssnöjda Myrtle (och här ser ni min favoritfrisyr!)
 
   Sickleworth har varit en konstant kompanjon under lång tid
 
   Throwback till starten av äventyren - Esme presenterar Bill och Rowan för varandra
 
   Och ytterligare en throwback - har för mig att jag här vaktade Fang och berättade en saga för honom.

SSOCreativePrompt

   Jag har startat/gjort (?) ett prompt på Instagram som heter SSOCreativePrompt. Handlar alltså om att man kan få lite inspiration om vad man ska posta under en viss period. Jag startade personligen med det här den första april för att sen fortsätta genom hela månaden, men man kan börja när man vill och bara delta med de nummer man gillar bäst, förstås. Än så länge är det några stycken som hakat på och också postar, jättekul!
 
 
April är här, och våren är kommen

   Fick höra igår att det tydligen ska snöa i veckan... NEJ. Nu får det vara vår.
 
   Jag har haft en hel veckas semester och hade tänkt hinna med JÄTTEMYCKET. Istället blev jag trött, deppig och har känt mig lite småsjuk (mest pga allergi och några grova ångestattacker, men fick också en galet grov nackspärr som gjorde mig rätt handlingsförlamad över ett par dagar eftersom jag inte kunde använda högerarmen alls), så jag har inte fått något alls gjort. Är jättebesviken på mig själv över att jag inte arbetat på alla videor jag planerat. Dock har jag två lediga dagar till nu. I morgon bitti ska jag ut på promenad/fika i skogen med ett par kompisar och hunden, och sen efter det tänker jag mig att valpen vill sova ett tag och då kanske jag kan spela in något. Det börjar bli dags att dra igång en videoserie på lördagar igen, men då måste jag hinna preppa och spela in några avsnitt så jag inte måste panikprestera varje vecka.
   Jag har varit LITE effektiv ändå - har spelat in tre SSO-videor, tre nya The Sims-reviews och ca 6 videor till min engelska kanal. Det var dock inte alls vad jag planerat för veckan och om jag haft lite ork i kroppen och lite mer jäklar anamma i psyket hade jag betat av alla dem förra helgen och sen gjort det kan egentligen tänkt mig under veckan. Nu måste jag rendera ut dem, ladda upp dem, fixa thumbnails, lägga in tidsstämplar, strukturera upp mitt schema...
 
   Något jag HAR gjort under veckan är att börja med det Marvelmaraton jag planerat i typ tre år. Målet är att se alla filmer i tidsordning. Egentligen är det målet redan förstört eftersom Black Widow släpps snart och jag fick hoppa över den i ordningen (den ligger ju efter Winter Soldier och jag fick istället hoppa direkt över till Guardians of the Galaxy) och Spider-Man: Homecoming går inte att se någonstans där jag har en prenumeration just nu, men jaja. Jag har inte sett Far From Home heller men den dök nyss upp på Netflix så jag kanske smyger iväg och kikar på den lite extra tidigt. Vissa dagar jag har gått igenom två filmer på en dag, så det kanske hinns med i morgon om jag tar både Guardians 2 och Age of Ultron. Det är en upplevelse att se filmerna i timelineordning, verkligen! Det märks skillnad i produktionen mellan de äldre vs de nyare filmerna (som att se Iron Man efter Captain Marvel, det var intressant) men det funkar ändå riktigt bra.
 
   Det var väl typ det som hänt i mitt ointressanta liv. Välkommen tillbaka till Life by Esme någon gång framöver. Tjo!
 
   Bild från spelet The First Tree

Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.