Chrome Pointer

Kaos och katastrof

   Har haft en panikvecka, och det är ändå bara onsdag. Min hund blev akut sjuk i måndags morse och jag har vandrat runt som en zombie i väntan på att hon skulle få komma hem efter operation, utan att få någonting alls gjort. Nu ligger hon äntligen på min soffa igen och trots att vi nu har två veckor framför oss då jag ska försöka hålla henne lugn för att inte sabba operationsärret på magen känner jag att jag kan andas ut. Trots förmaningar från veterinär om att ha tratt på hunden så finns det noll intresse att ens titta på magen så hon får bara vara och ligga och sova i godan ro och kanske ha på sig dumstruten någon gång ibland om hon nu skulle göra en helomvändning och börja pilla på såret. Hon är nöjd över att vara hemma och efter att jag hört om hur hon betett sig på kliniken lättar min ångest så mycket nu då hon är tillbaka med mig och kan få slappna av ordentligt igen.
   Också - TACK OCH LOV för försäkringar. Det här hade blivit en extremt dyr historia om hunden inte varit försäkrad och nu blev det bara en redigt dyr historia.
 
   Om vi bortser från kaoset och katastrofen denna vecka bjudit på så är jag inne i en period då jag är väldigt trött och utmattad som det är. Det senaste året har varit riktigt, riktigt tufft, och det tar verkligen ut sin rätt nu. Tror det säger sig självt ändå, med den isolering många av oss levt i? Hade blivit galen för länge sen utan hunden. Jag försöker preppa lite på YouTube för att någon dag då the stars align spela in några voice overs och det borde inte ta emot så mycket som det gör. Har lite planer på seriöst KUL grejer, men har svårt att få tummen ur och faktiskt sätta igång. Vi kanske kommer in i en period då det händer lite mindre än vanligt på mina kanaler medan jag försöker pusha ut de videor som kräver mer jobb än bara "vanliga" playthroughs, men vi får se hur det slutar.
   Nu följer åtminstone några dagar då jag bara ska försöka slappna av och njuta av att ha valpis hemma igen. Har precis beställt en munkorg så jag inte behöver ha dödsångest över att hon ska äta allt hon hittar på promenader nu då hon läker ihop och i övrigt ska vi bara hänga tillsammans och mysa ♥
 
   Bild från Horse Life 2






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.