Chrome Pointer

April är här, och våren är kommen

   Fick höra igår att det tydligen ska snöa i veckan... NEJ. Nu får det vara vår.
 
   Jag har haft en hel veckas semester och hade tänkt hinna med JÄTTEMYCKET. Istället blev jag trött, deppig och har känt mig lite småsjuk (mest pga allergi och några grova ångestattacker, men fick också en galet grov nackspärr som gjorde mig rätt handlingsförlamad över ett par dagar eftersom jag inte kunde använda högerarmen alls), så jag har inte fått något alls gjort. Är jättebesviken på mig själv över att jag inte arbetat på alla videor jag planerat. Dock har jag två lediga dagar till nu. I morgon bitti ska jag ut på promenad/fika i skogen med ett par kompisar och hunden, och sen efter det tänker jag mig att valpen vill sova ett tag och då kanske jag kan spela in något. Det börjar bli dags att dra igång en videoserie på lördagar igen, men då måste jag hinna preppa och spela in några avsnitt så jag inte måste panikprestera varje vecka.
   Jag har varit LITE effektiv ändå - har spelat in tre SSO-videor, tre nya The Sims-reviews och ca 6 videor till min engelska kanal. Det var dock inte alls vad jag planerat för veckan och om jag haft lite ork i kroppen och lite mer jäklar anamma i psyket hade jag betat av alla dem förra helgen och sen gjort det kan egentligen tänkt mig under veckan. Nu måste jag rendera ut dem, ladda upp dem, fixa thumbnails, lägga in tidsstämplar, strukturera upp mitt schema...
 
   Något jag HAR gjort under veckan är att börja med det Marvelmaraton jag planerat i typ tre år. Målet är att se alla filmer i tidsordning. Egentligen är det målet redan förstört eftersom Black Widow släpps snart och jag fick hoppa över den i ordningen (den ligger ju efter Winter Soldier och jag fick istället hoppa direkt över till Guardians of the Galaxy) och Spider-Man: Homecoming går inte att se någonstans där jag har en prenumeration just nu, men jaja. Jag har inte sett Far From Home heller men den dök nyss upp på Netflix så jag kanske smyger iväg och kikar på den lite extra tidigt. Vissa dagar jag har gått igenom två filmer på en dag, så det kanske hinns med i morgon om jag tar både Guardians 2 och Age of Ultron. Det är en upplevelse att se filmerna i timelineordning, verkligen! Det märks skillnad i produktionen mellan de äldre vs de nyare filmerna (som att se Iron Man efter Captain Marvel, det var intressant) men det funkar ändå riktigt bra.
 
   Det var väl typ det som hänt i mitt ointressanta liv. Välkommen tillbaka till Life by Esme någon gång framöver. Tjo!
 
   Bild från spelet The First Tree


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.