Chrome Pointer

Bilder från Hogwarts Mystery

   Jag är just nu inne på mitt femte år i Hogwarts Mystery och det känns som att man inte riktigt kommer någonstans då man bara blir bossad av Rakepick. Vet att storyn kommer ta några vändningar, men just nu tycker jag det är lite segt. Alla event runt huvudstoryn livar upp lite ändå! Här är lite än ovisade bilder från mitt äventyr:
 
   Erica Rath
 
   Pokalen från the All-Wizard Tournament - som jag vann!
 
   Mitt första möte med Badea - älskar hennes karaktär och tycker det är så coolt med en karaktär som uppfinner egna förtrollningar och som jobbar med magiska målningar!
 
   Esme på Quidditch tryouts (innan jag äntligen fick tag på en frisyr jag verkligen gillade)
 
   Esme och Penny möter MIssnöjda Myrtle (och här ser ni min favoritfrisyr!)
 
   Sickleworth har varit en konstant kompanjon under lång tid
 
   Throwback till starten av äventyren - Esme presenterar Bill och Rowan för varandra
 
   Och ytterligare en throwback - har för mig att jag här vaktade Fang och berättade en saga för honom.







Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.