Chrome Pointer

I morgon kommer Finnhästen!

   Finnhästen är inte min favorit någonsin, men det är en supermysig allroundhäst som jag kommer ha massor med kul med. Älskar dess båda unika manstilar och det är överlag en jättehärlig representation av Finlands nationalhäst. Längtar!
 


Luvan

Jag loggade in på SSO för första gången på säkert 3-4 månader när jag såg finnhästen. Köpte en och jag älskar den! Tycker den är så härlig. Snyggt jobbat av teamet!

Quinn Catforce

Blev så glad när jag hörde att finnhästarna skulle komma! Äntligen kan jag ha båda mina IRL-älsklingar i spelet (som båda är finnhästar)❤️🇫🇮

Quinn Catforce

Dessutom har teamet verkligen lyckats fånga alla dragen i utseendet, speciellt i ansiktet! Mulen och ögonen har något speciellt i sig som bara Finnhästar har😍

Dock är den lite för liten i jämförelse med de andra hästraserna och ryttaren i spelet. Jag testade ställa den bredvid connemara och fjording och de är typ lika stora... Fjordingar och Connemaror ska ju vara under ponnymåttet, oftast kring 140-145cm (i grova drag, fjordingen kan väl gå ända ner till 130-135 eller nåt sånt) och finnhästar är normalt sett 150-165cm, så de borde egentligen vara lika stora som andalusierna och lusitanon i spelet😅 Det är ju bara ponnyvarianten av finnhäst som är så liten och det här skulle ju vara en blandning av alla de 4 typerna. En medelhöjd för finnhästar är väl 155-160cm. De två jag rider är 153 och 165😅 och alla de andra finnhästarna i stallet (sammanlagt 8 st med de jag rider) är 150-160cm höga i manken.

Men som sagt proportioner och karaktärsdrag är on point! Man ser verkligen att det är en finnhäst om man sett finnhästar irl, bara förstora den något så är den perfekt!🙈😂😍

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.