Chrome Pointer

Top tier

   Belgaren är en av de absolut bästa hästarna SSO någonsin släppt, change my mind
 
   Esme & Goldie
Ännu en vända på Hogwarts

   Jag har fått spela om hela Hogwarts Mystery på nytt, vilket på ett sätt suger men på ett annat sätt har jag nya chanser att spela timed quests jag tidigare missat. Det enda jag gav upp på var Nick's death day party för det är FÖR LÅNGT och dessutom hade jag precis varit med om ett maraton av hela tre back-to-back timed quests innan det startade. Man har inte tid att gör någonting annat med sitt liv under högsäsonger i det där spelet och det är sniket.
 
   En av mina favoriter bland alla timed quests, som jag inte fått än eftersom jag inte är i rätt årskurs, är Celestial Ball, där Badeea målar en gobeläng. Ska bli kul att spela det igen.
 
 
 
Ovisade bilder

   Jag har intet spelat Planet Zoo på väldigt, väldigt länge, men jag har några bilder jag än inte delat från spelet.
 
   Afrikanska vildhundar
 
   Albinofärgat zebraföl
 
   Och ett vanligt zebraföl
Audra är vad dreams are made of

   Det enda negativa jag kan säga om Audra är att Haflingern inte är helt retrofittad. Omg den här hästen är så vansinnigt vacker. Jag älskar SSO's Haflingers och att de magiska varianterna bjuder på fantastiska färger gör inte saken sämre.
 
   Esme & Audra
En lite bortglömd häst

   Marwarin är en lite speciell häst, som jag tycker är väldigt cool och väldigt trevlig att spela med, men jag tycker de kan vara svåra att fota. Sen lider de självklart av att inte kunna ha på sig all cool utrustning, trots att de förstås har ett unikt träns. Ser mycket fram emot dagen då de är retrofittade.
 
   Azone
Drömponnyer

   Dartmoorponnyerna överskuggades av förväntan inför Halloweenhästarna, vad jag förstått det som. Det är åtminstone hur jag tolkat kommentarer på sociala medier som säger "cute horse, but HALLOWEEN". Missa inte Dartmoorponnyerna för det. De är drömmiga små hästar.
 
   Snowstorm
 
   Esme och Coffeebean
Vänliga jättar

   Jag är så vansinnigt förtjust i våra Shirehästar. Synd att tyglarna är lite wonky ibland förstås, men det kommer lösa sig en dag.
 
   Esme och Calimero
Do the Hippogriff

 
   Minns någon den låten? Från fjärde HP-filmen? Den poppade in i min hjärna igen för ett par veckor sen och det är fånigt hur ofta jag går runt och nynnar på den. Igen.
 
  Nåväl, Hippogriff flights. Jag trodde jag skulle välja att flyga med hippogriff mycket oftare än vad jag faktiskt gör i Hogwarts Legacy, men kvastarna är så brutalt mycket smidigare. Synd på en cool feature!
 
 
Glädjen över Pintoaraber

   Jag tänker inte sticka under stol med att jag pratat högt om Pintoaraber på jobbet sedan vi släppte Araben Gen 3. Jag trodde inte någon skulle ta det på allvar då jag drog upp ämnet igen tidigare i år, men tji fick jag och Pintoaraber planerades raskt in. Inte för att klaga liksom, ingen var nog gladare än jag! (Särskilt inte eftersom en av hästarna blev en nyversion av min gamla favorit)
 
   Esme och den NYA versionen av Lucifer
Tänkte kickstarta en gammal tradition

   Förr, då bloggen var aktiv och jag hade massor att skriva om, brukade jag posta en bild varje morgon. Jag har tusentals bilder på lager efter långt uppehåll, så jag tänkte starta igång det igen. För ett tag, åtminstone. Varför inte, liksom.
 
   Esme och Tennesseen Midnight Sun
Vi är tillbaka i realtid

   Mot slutet av april pajjade bloggen. Dels är Blogg.se helt värdelöst som bloggplattform numera (det går inte ens att se sin bloggstatistik längre), men hela backendsidan med inläggsredigerare och allt fungerar SÅ. JÄKLA. DÅLIGT. Det går inte att klicka på något alls utan att hela servern ballar ur och säger att man inte har någon uppkoppling och supporten påstår att man ska rensa sina cookies varje gång man klickar på något alls. Sen började bloggen visa varningsmeddelanden då man försökte öppna den, vilket förstås skrämde iväg folk, så jag lät det ligga fram till att jag hade ork för att ta tag i bloggen igen - vilket lyckosamt nog var samma vecka som åtminstone problem två magiskt löste sig självt. Nice.
   Jag har försökt sammanfatta de gångna månaderna lite i korta inlägg (och som ni tydligt märkt är jag just nu inne i en grov depression, så har försökt att inte vara så långrandig), och håll utkik i bloggarkivet - det finns några höjdpunkter jag kommer behöva lägga till förr eller senare, som den efterlängtade spelaruppdateringen i SSO.
 
   Just nu i denna realtid har jag nyss gått på två veckors semester. HR hörde av sig för ett tag sen och hälsade att jag behövde använda upp 17 semesterdagar om jag inte ville ha dem utbetalda, och eftersom jag får mer valuta för pengarna om jag tar dagarna bokade jag in två semesterperioder. Strax efter att ha spikat datumen ringde telefonen från mitt sommarjobb (som nu har stängt ner och bara har några få hästar hemma) som frågade om jag kunde komma över och vara hästvakt samt rida en av hästarna under några dagar. Prick under min första semestervecka! Kunde inte bli bättre. Så jag åker dit någon gång under måndagen och tänkte åka hem på fredag.
 
   Jag har inte spelat SSO aktivt på väldigt länge. Jag lade av någonstans under födelsedagsfirandet och klarade inte av att logga in utan att få grov ångest. Nu har jag tvärtom spelat väldigt mycket de senaste dagarna, spånat runt lite med Halloween och i synnerhet fotat massor med bilder. Jag vet inte om orken kommer hålla i sig, men jag tycker så väldigt mycket om att fota i spelet.
 
   Esme och belgaren Metallica

Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.