Chrome Pointer

Ett gulligt "spel"

   På Steam köpte jag för ett par år sedan ett spel som heter My Koi. Det är inte så mycket spel som kanske... något trevligt att titta på. Kanske något för dig med två skärmar?
 
   Det du gör här är att starta upp till tre koidammar, där du kan placera ut koifisk av olika typer/färger/mönster. Dett  är rätt kul att logga in några dagar i rad för att mata upp fiskarna så de växer och samtidigt se hur dammen fylls upp, men spelet erbjuder inte mer än så.
   Det är ändå gulligt, och lite mysigt att titta på!
   
 
 
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.