Chrome Pointer

Glädjen över Pintoaraber

   Jag tänker inte sticka under stol med att jag pratat högt om Pintoaraber på jobbet sedan vi släppte Araben Gen 3. Jag trodde inte någon skulle ta det på allvar då jag drog upp ämnet igen tidigare i år, men tji fick jag och Pintoaraber planerades raskt in. Inte för att klaga liksom, ingen var nog gladare än jag! (Särskilt inte eftersom en av hästarna blev en nyversion av min gamla favorit)
 
   Esme och den NYA versionen av Lucifer


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.