Chrome Pointer

Vi är tillbaka i realtid

   Mot slutet av april pajjade bloggen. Dels är Blogg.se helt värdelöst som bloggplattform numera (det går inte ens att se sin bloggstatistik längre), men hela backendsidan med inläggsredigerare och allt fungerar SÅ. JÄKLA. DÅLIGT. Det går inte att klicka på något alls utan att hela servern ballar ur och säger att man inte har någon uppkoppling och supporten påstår att man ska rensa sina cookies varje gång man klickar på något alls. Sen började bloggen visa varningsmeddelanden då man försökte öppna den, vilket förstås skrämde iväg folk, så jag lät det ligga fram till att jag hade ork för att ta tag i bloggen igen - vilket lyckosamt nog var samma vecka som åtminstone problem två magiskt löste sig självt. Nice.
   Jag har försökt sammanfatta de gångna månaderna lite i korta inlägg (och som ni tydligt märkt är jag just nu inne i en grov depression, så har försökt att inte vara så långrandig), och håll utkik i bloggarkivet - det finns några höjdpunkter jag kommer behöva lägga till förr eller senare, som den efterlängtade spelaruppdateringen i SSO.
 
   Just nu i denna realtid har jag nyss gått på två veckors semester. HR hörde av sig för ett tag sen och hälsade att jag behövde använda upp 17 semesterdagar om jag inte ville ha dem utbetalda, och eftersom jag får mer valuta för pengarna om jag tar dagarna bokade jag in två semesterperioder. Strax efter att ha spikat datumen ringde telefonen från mitt sommarjobb (som nu har stängt ner och bara har några få hästar hemma) som frågade om jag kunde komma över och vara hästvakt samt rida en av hästarna under några dagar. Prick under min första semestervecka! Kunde inte bli bättre. Så jag åker dit någon gång under måndagen och tänkte åka hem på fredag.
 
   Jag har inte spelat SSO aktivt på väldigt länge. Jag lade av någonstans under födelsedagsfirandet och klarade inte av att logga in utan att få grov ångest. Nu har jag tvärtom spelat väldigt mycket de senaste dagarna, spånat runt lite med Halloween och i synnerhet fotat massor med bilder. Jag vet inte om orken kommer hålla i sig, men jag tycker så väldigt mycket om att fota i spelet.
 
   Esme och belgaren Metallica


Matilda Southtree

Välkommen tillbaka! Jag har saknat dina inlägg på bloggen!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.