Chrome Pointer

Okej, nu kör vi igång lite

   Bloggen ÄR jättestrulig fortfarande, men jag passar på och skriver/tidsinställer inlägg då det väl går!
 
   Den här veckan har jag dragits med en förkylning. Först var jag lite sådär "huh, undrar varför jag är extremt trött och känner mig som att jag typ ska svimma då jag reser mig upp" innan jag kom på att det kaaaanske var för att jag var sjuk. Skillat. Har haft två sjukdagar från jobbet men känner att jag nog kommer vara fit for fight igen på måndag. Skulle egentligen ha blivit klar med ett projekt förra veckan men behöver dra över det litegrann nu. Det är ett sånt där som jag  är väldigt, väldigt glad över att ha fått jobba på, och det har varit ett projekt som gjort mycket för självkänslan efter en ganska lång period av ganska mycket otur. Längtar efter att få prata om det med er!
 
   Jag påbörjade under veckan ett "inredningsprojekt" här hemma, men behövde pausa det eftersom jag var för sjuk för att hämta upp mer material. Jag försöker just nu använda mig av fönsterfärg (ni vet, sån man målar med på plastark och sen  drar  av då det torkat och klistrar upp på fönster/speglar/muggar/liknande ytor) för att måla någon typ av mosaik på en hemskt ful glasdörr här hemma. Jag stör mig på att jag inte hade möjlighet att jobba på det nu då jag var sjuk. Nu under helgen ska jag svänga förbi hemma hos min mamma, eftersom hon utlovat att jag ska få ta en massa plastmappar/plastfickor från henne för att kunna måla vidare. Ni kan följa galenskapen på @DesignByEsme på IG om ni är intresserade. Det kanske slutar med att jag kastar ut allt, vem vet, men än så länge håller jag hoppet uppe.
 
   Annars liggs det ganska lågt. Har påbörjat ett projekt jag tänkte visa upp på onsdag. Vet inte om jag kommer fortsätta med det, men jag vill testa och se hur det tas emot. Det kommer synas på min vanliga IG @GamingByEsme, håll koll där om ni är intresserade!
   
   Haflingern Goldeen


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.