Chrome Pointer

Välkommen till Ardennern!

   Den senaste hästen att anlända till Jorvik var den efterlängtade Ardennerhästen. 
 
   Ardennern Erasmus
 
   Utöver att det är en häst med sjukt snygga färger, fina gångarter och en supergullig extraanimation har den en extra gimmick - den fungerar precis så som de gamla Frieserhästarna gjorde och kan därmed ha på sig benlindor, som spelets enda arbetshäst med den förmågan. 
 
   Ardennern Vera
 
   Det slutade med att jag köpte 6 hästar, som fick namnen Erasmus, Ronja, Icarus, Vera, Hercules och Goliath. Aldrig har det gått så fort att hitta bra namn till alla hästar jag köpt från en hel ras!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.