Chrome Pointer

Vi har fortsatt strul med bloggen

   Jag fortsätter försöka uppdatera och bloggen fortsätter strula. Förhoppningsvis kan det här lösas någon gång så jag kan skriva istället för att bara uppgivet uppdatera sidan fem gånger (där varje omladdning tar minst en minut) och sen om jag väl kommer in ha tappat all lust och inspiration till vad jag nu tänkt/hoppats skriva eller dela med mig av.
 
   Ursäktar för det så länge, men jag streamar på YouTube så ofta jag orkar och kan så häng med där medan jag försöker fortsätta stalka BloggEsses support tills de får ordning på det här!
 
   Esme & Belgaren Kangaroo


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.